Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά trivago Direct Connect – η νέα καινοτόμος υπηρεσία που απευθύνεται σε ξενοδόχους

trivago Direct Connect – η νέα καινοτόμος υπηρεσία που απευθύνεται σε ξενοδόχους

trivago Η trivago, προσκαλεί όλους τους ανεξάρτητους ξενοδόχους να υποβάλουν αίτηση για το open beta της υπηρεσίας trivago Direct Connect (tDC). Η εταιρεία στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της διαδικασίας αναζήτησης των 120 εκ. μηνιαίων χρηστών της, μέσω της προβολής περισσότερων τιμών. Αυτό το καταφέρνει προβάλλοντας τιμές από ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων (OTAs), ξενοδοχειακές αλυσίδες και πλέον – με μεγαλύτερη έμφαση – ανεξάρτητους ξενοδόχους.
Το trivago Direct Connect επιτρέπει στους ανεξάρτητους ξενοδόχους να αναρτήσουν τις τιμές από την ιστοσελίδα τους, απευθείας στην trivago, αυξάνοντας τις άμεσες κρατήσεις και διατηρώντας την ανεξαρτησία τους από τα υπόλοιπα κανάλια διανομής. Οι ξενοδόχοι μπορούν, πλέον, να ζητήσουν πρόσβαση σ’ αυτή την υπηρεσία, μέσα στο trivago Hotel Manager, αποκτώντας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις δικές τους κόστος-ανά-κλικ (CPC) εκστρατείες μάρκετινγκ.

Οι CPC εκστρατείες μάρκετινγκ πιο εύκολες από ποτέ

«Αντιλαμβανόμαστε πως η διαχείριση των CPC εκστρατειών μάρκετινγκ είναι ένας νέος τομέας για πολλούς ξενοδόχους. Γι’ αυτό το λόγο, εστιάζουμε στη δημιουργία ενός «έξυπνου» και εύκολου στη χρήση εργαλείου, που επιτρέπει στους ξενοδόχους τη διαχείριση των εκστρατειών από αυτούς. Εργαστήκαμε πάνω στο προϊόν με επιλεγμένα ξενοδοχεία στη Γερμανία σε μια δοκιμή Close Beta** για περίπου ένα χρόνο. Πλέον, θέλουμε να επεκτείνουμε το δοκιμαστικό πρόγραμμα, προκειμένου να λάβουμε περισσότερα σχόλια από ξενοδόχους και να προσαρμόσουμε το προϊόν όσο το δυνατόν περισσότερο στις ανάγκες τους,» δήλωσε ο Johannes Thomas, Managing Director του Hotel Relations της trivago.

Οι ξενοδόχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τρεις βασικές λειτουργίες:

τη στατιστική ανάλυση της απόδοσής τους,
τη λειτουργία ελέγχου του προϋπολογισμού τους και
την αυτοματοποιημένη προσαρμογή του CPC για εξοικονόμηση χρόνου.
Επίσης, διατίθεται χωρίς κόστος μια μηχανή κρατήσεων με την τεχνολογία της trivago, ειδικά σχεδιασμένη για τη μεγιστοποίηση του αριθμού κρατήσεων, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια επιτυχημένη εκστρατεία στην trivago.

Η εταιρεία προσπαθεί να προσφέρει στους ταξιδιώτες όλες τις διαθέσιμες τιμές που υπάρχουν στο διαδίκτυο. «Οι τιμές που παρέχονται απευθείας από τους ξενοδόχους, ειδικά όταν είναι ανταγωνιστικές, προτιμώνται από τους χρήστες μας, καθώς θεωρούνται πιο αξιόπιστες,» αναφέρει ο κ. Thomas. «Πλέον, σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία της ιστοσελίδας και του τηλεφώνου του ξενοδοχείου στα σωστά κανάλια μάρκετινγκ. Το trivago Direct Connect επιτρέπει στους ξενοδόχους να προωθήσουν τα δικά τους κανάλια κρατήσεων με ελάχιστη προσπάθεια,» συνεχίζει.

Πώς μπορούν τα ξενοδοχεία να επωφεληθούν από το trivago Direct Connect

Οι ξενοδοχειακές αλυσίδες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκστρατείες με την υπηρεσία trivago Direct Connect, μέσω των παρόχων σύνδεσης από το 2009. Αυτή τη στιγμή, πάνω από 120 ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως η Marriott, η Accor, η IHG, η Hilton, η Starwood, η NH κ.α. δουλεύουν με την υπηρεσία trivago Direct Connect.

Η υπηρεσία είναι, επίσης, διαθέσιμη για ανεξάρτητους ξενοδόχους μέσω εταιρειών μάρκετινγκ, όπως για παράδειγμα η myhotelshop, η οποία μεσολαβεί για τη σύνδεση με την trivago και διαχειρίζεται τις CPC εκστρατείες των ξενοδοχείων. «Έχουμε συνδέσει περισσότερα από 1.300 ξενοδοχεία μέσω της υπηρεσίας trivago Direct Connect και έχουμε δει εξαιρετικά αποτελέσματα, με διαρκή αύξηση του μεριδίου κρατήσεων,» αναφέρει ο Ullrich Kastner, Managing Director της myhotelshop.

Ανεξάρτητοι ξενοδόχοι έχουν δει αξιοσημείωτα αποτελέσματα από τη χρήση της υπηρεσίας. «Ενισχύσαμε σημαντικά τα κανάλια άμεσων κρατήσεων και αυτή τη στιγμή η Direct Connect εκστρατεία μας τρέχει με 15 τοις εκατό χαμηλότερο κόστος διανομής,» αναφέρει ο Martin Stürzer, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Europäischer Hof, στο Μόναχο.

Η trivago προσκαλεί ξενοδοχεία και παρόχους συνδέσεων να δηλώσουν συμμετοχή

Ανεξάρτητοι ξενοδόχοι, πάροχοι συνδέσεων και εταιρείες μάρκετινγκ καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη δοκιμαστική έκδοση Open Beta της υπηρεσίας trivago Direct Connect. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι ανοικτή μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η επιλογή των συμμετεχόντων του προγράμματος θα γίνει βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους υποβάλλουν αίτηση πρώτοι.

* Open Beta: Δοκιμαστική περίοδος, κατά την οποία οποιοσδήποτε μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή

**  Close Beta: Δοκιμαστική περίοδος, κατά την οποία συγκεκριμένο κοινό μπορεί να συμμετάσχει, μόνο κατόπιν πρόσκλησης

Σχετικά με την trivago και την πλατφόρμα trivago Hotel Manager

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν το ιδανικό ξενοδοχείο στην χαμηλότερη τιμή στο www.trivago.gr. Συνδυάζοντας στοιχεία από περισσότερα από 250 sites κρατήσεων, η trivago αποτελεί το μεγαλύτερο metasearch ξενοδοχείων παγκοσμίως, εξυπηρετεί σε μηνιαία βάση 120 εκατ. χρήστες και λαμβάνει 4 εκατ. αιτήματα αναζήτησης καθημερινά.

Η δωρεάν πλατφόρμα trivago Hotel Manager (tHM) διευκολύνει τους ξενοδόχους να χτίσουν ένα ελκυστικό προφίλ ξενοδοχείου και τους βοηθάει να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της trivago. Το trivago Hotel Manager παρέχει ποικιλία δωρεάν και επί πληρωμή εργαλείων marketing που επιτρέπουν σε κάθε τύπο ξενοδοχείου να  μετατρέψει τους χρήστες της trivago σε μελλοντικούς επισκέπτες. Η πλατφόρμα λανσαρίστηκε το 2008 στη Γερμανία και είναι πλέον διαθέσιμη σε οχτώ γλώσσες, 4 ηπείρους και 17 χώρες παγκοσμίως. Για να μάθετε περισσότερα ή να δημιουργήσετε λογαριασμό ξενοδόχου, επισκεφθείτε μας στο www.trivago.gr/hotelmanager.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.