Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Hellenic Seaways: Δεν είναι δυνατή η έκδοση του πιστοποιητικού ελευθεροπλοΐας των πλοίων...

Hellenic Seaways: Δεν είναι δυνατή η έκδοση του πιστοποιητικού ελευθεροπλοΐας των πλοίων μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ και FLYINGCAT 6

Hellenic SeawaysΗ Hellenic Seaways ανακοινώνει ότι λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των υπαλλήλων του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (Ν.Α.Τ.), και παρόλες τις προβλεπόμενες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν εγκαίρως από την εταιρεία μας και ενώ δεν εκκρεμεί καμία οφειλή, δεν είναι δυνατή η έκδοση του πιστοποιητικού ελευθεροπλοΐας των πλοίων μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ και FLYINGCAT 6.

Σημειώνεται ότι το πιστοποιητικό ελευθεροπλοΐας εκδίδεται από το αρμόδιο τμήμα του Ν.Α.Τ. και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή των δρομολογίων των πλοίων.

Ως εκ τούτου, τα παραπάνω πλοία από σήμερα δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους, το μεν ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ από Πειραιά προς τα νησιά του Σαρωνικού, το δε FLYINGCAT 6 από Βόλο προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.