Αρχική Αεροπορικά Νέα H Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις της για τη χερσόνησο του Σινά

H Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις της για τη χερσόνησο του Σινά

EurowingsΟ όμιλος της Lufthansa ανακοίνωσε, σήμερα, ότι αναστέλλει «για προληπτικούς λόγους» τις πτήσεις προς το Σαρμ Eλ Σέιχ, στην Αίγυπτο, στον απόηχο της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε το Σάββατο, όταν ρωσικό αεροσκάφος συνετρίβη στην χερσόνησο του Σινά κι ενώ η Μ. Βρετανία κάνει λόγο για το «πιθανό ενδεχόμενο» να είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός εντός του αεροπλάνου.

Πρόκειται για δύο εβδομαδιαίες πτήσεις που πραγματοποιούσαν οι εταιρείες Edelweiss και Eurowings, θυγατρικές της Lufthansa, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του ομίλου.

Η αεροπορική εταιρεία θα οργανώσει σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας τον επαναπατρισμό των πελατών της οι οποίοι παραμένουν στην Αίγυπτο.

Από το Σάββατο εξάλλου, λίγο μετά το δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στους 224 επιβαίνοντες του ρωσικού Airbus A321, η Lufthansa είχε ανακοινώσει ότι τα αεροσκάφη της θα αποφεύγουν «μέχρι νεωτέρας» τον εναέριο χώρο της χερσονήσου του Σινά.

Οι πτήσεις για Καϊρο συνεχίζονται προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο όμιλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.