Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Φαντασμαγορική η Τελετή Έναρξης στο «Μύλο των Ξωτικών»

Φαντασμαγορική η Τελετή Έναρξης στο «Μύλο των Ξωτικών»

Milos_Xotikon_2015Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 η επίσημη τελετή έναρξης της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας.


Milos_Xotikon_2015_2 Ο υπέρλαμπρος «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του. Ο Μύλος πήρε ζωή ξανά με έναν τρόπο μαγικό και ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, έστειλε από την «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων», το μήνυμα ότι η καρδία της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδος χτυπάει στον «Μύλο των Ξωτικών» και κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός καλωσόρισε και προσκάλεσε όλον τον κόσμο, στον κορυφαίο εορταστικό προορισμό, ενώ συνεχάρη το Δήμο Τρικκαίων και την e-Trikala Α.Ε. που δημιούργησαν ένα ποιοτικό πόλο έλξης τουριστών σε ολόκληρη την Θεσσαλία.  
Milos_Xotikon_2015_3Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τέλος. Στα πλαίσια μαγνητοσκόπησης της εκπομπής «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο, το δημοφιλές και αγαπημένο συγκρότημα «OtherView» τραγούδησε μπροστά σε ένα γεμάτο ζωντάνια κοινό και ανέβασε τη διάθεση στα ύψη. Η εκπομπή θα προβληθεί από το Mega Channel την εβδομάδα των Χριστουγέννων.
Η σκηνοθετική επιμέλεια της τελετής έναρξης έγινε από την κα. Αντονέλλα Χήρα. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη δημιουργία της τελετής έναρξης και ιδιαίτερα, τον ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα για την παρουσίαση, το Δημοτικό Εργαστήρι θεάτρου, την Πειραματική σκηνή, το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, τις αιωρούμενες χρυσές μορφές Μαρία Γαδετσάκη, Χριστίνα Κρίθαρη και τον Στέφανο Γώγο για το εντυπωσιακό θέαμα που μας χάρισαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.