Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Όμιλος Μουζενίδη και η Ellinair συμμετέχουν στη Philoxenia 2015

Ο Όμιλος Μουζενίδη και η Ellinair συμμετέχουν στη Philoxenia 2015

Ο Όμιλος Μουζενίδη και η Ellinair συμμετέχουν στη Philoxenia 2015Συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων συμμετοχών του στο θεσμό της διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia, o Όμιλος Μουζενίδη (Mouzenidis Group Holding) θα συμμετάσχει στην 31η Philoxenia, η οποία ανοίγει τις πύλες της, σήμερα 12, Νοεμβρίου, 2015.
Σε ένα εντυπωσιακό stand 120 τ.μ. στο περίπτερο 15, θέση 32, οι συνολικά 18 εταιρείες και δραστηριότητες που απαρτίζουν τον Όμιλο Μουζενίδη ετοιμάζονται να υποδεχτούν ενδιαφερόμενο κοινό και έναν σημαντικό αριθμό επαγγελματιών του τουρισμού, με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Ο Όμιλος Μουζενίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της 20ετούς λειτουργίας του σημείωσε μία θεαματική ανάπτυξη, δραστηριοποιείται, μέσω των εξειδικευμένων εταιρειών του, σε όλες τις θεματικές μορφές τουρισμού. Με αμιγώς διεθνή προσανατολισμό και με νέα γραφεία στη Δυτική Ευρώπη, έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 πόλεις του κόσμου, με τα στελέχη του να ξεπερνούν τους 3.000 έμπειρους επαγγελματίες. Η αυτοδυναμία που χαρακτηρίζει τον Όμιλο, εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών και την ιδανική σχέση ποιότητας τιμής.
Κορυφαία εταιρεία του ομίλου αποτελεί η ιδιόκτητη αεροπορική εταιρεία Ellinair, η οποία συστήθηκε το 2013 και από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2015 εξυπηρέτησε περισσότερους από 300.000 επιβάτες, πραγματοποιώντας 3.000 πτήσεις, σε 35 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Την Παρασκευή 13/11 και ώρα 17:00 στην αίθουσα ‘Θεσσαλονίκη’ του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου ο κ. Ιωάννης Μουζενίδης, Πρόεδρος της Ellinair, θα παρουσιάσει την εταιρεία και το νέο πτητικό της πρόγραμμα για το 2016. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση των εορταστικών προγραμμάτων της εταιρείας Mouzenidis Travel και των νέων προορισμών για την περίοδο Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Θεοφάνεια. Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρα και πολλές εκπλήξεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.