Αρχική Αθλητικά Ο μοναδικός αγώνας δρόμου παγκοσμίως με «Ημίχρονο» για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Ο μοναδικός αγώνας δρόμου παγκοσμίως με «Ημίχρονο» για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

DOUBLE ROAD RACE THESSALONIKI 2015

2015-11-13-ph1 Ο μοναδικός αγώνας δρόμου παγκοσμίως με “Ημίχρονο”, το Double Road Race, θα «τρέξει» για πρώτη φορά φέτος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 με σημείο εκκίνησης το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία.
DRRTHESSALONIKI_2015Μετά τις άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν  θεσμό πλέον για την πόλη της Θεσσαλονίκης,  ο Σ.Ε.Β.Α.Σ. Θεσσαλονίκης, o ΑΣ Ολυμπιακή Δομή, ο ΑΣ Παλμός, ο ΑΣ Θησέας, με την συνεργασία του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης και υπό την Αιγίδα και την υποστήριξη, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διπλών Αγώνων Δρόμου Μεγάλων Αποστάσεων DRRF και της DD-Orange, εκπροσώπου της DRRF στην Ελλάδα και ειδικού συνεργάτη σε θέματα προβολής και επικοινωνίας, διοργανώνουν τον μοναδικό αγώνα δρόμου μεγάλων αποστάσεων παγκοσμίως με «Ημίχρονο», με τις παρακάτω δρομικές προκλήσεις:
2015-11-13-ph2Α) 15Κ / 15.000 μ.
(10.000 μ. – «Ημίχρονο» Βίο-ενεργειακής & Μυϊκής Επαναφοράς Αθλητών – 5.000 μ.)
Ώρα 09:30 π.μ.

Β) 5Κ / 5.000 μ.
(3.000 μ. – «Ημίχρονο» Βίο-ενεργειακής & Μυϊκής Επαναφοράς Αθλητών – 2.000 μ.)
Ώρα 12:30 μ.μ
2015-11-13-ph3
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σημείο με ιδιαίτερο συμβολισμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ η νέα δρομική πρόκληση και εμπειρία αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμη ξεχωριστό σημείο αναφοράς του δρομικού κινήματος της πόλης της για το έτος 2015.
Μέρος των εσόδων του αγώνα θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό ο οποίος   θα ανακοινωθεί  σύντομα στην ιστοσελίδα του αγώνα και σε επόμενο Δελτίο Τύπου, ενώ Τιμώμενο Πρόσωπο της Διοργάνωσης θα είναι ο Υπερμαραθωνοδρόμος κ. Γιάννης Κούρος, η αναγνωρισμένη αξία του οποίου ως διακεκριμένη αθλητική προσωπικότητα παγκόσμιου βεληνεκούς είναι αδιαμφισβήτητη και τιμά τη χώρα μας σε όλη την υφήλιο.
H Οργανωτική Επιτροπή και η Τεχνική Επιτροπή του Double Road Race Thessaloniki 2015 σε συνεργασία με όλους τους Θεσμικούς Φορείς Υποστήριξης, εργάζονται με αμετάβλητο κίνητρο και στόχο την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα και υπόσχονται σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης, μία μοναδική δρομική πρόκληση και εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, www.doubleroadracegreece.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.