Αρχική Αθλητικά Λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου, σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην...

Λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου, σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου τα μέτρα της Τροχαίας έχουν ξεκινήσει από τις 05.00 το πρωί. Τμηματικά.

Τελετή αφής _33ος Μαραθώνιος της ΑθήναςΠροκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο χώρο μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Τροχαία από τις 17.00 του Σαββάτου έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στο ανοδικό ρεύμα από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι την Ερατοσθένους.

Μέχρι τις 19.00 θα κλείσει το κομμάτι που περικλείεται από τις Λεωφόρους Αμαλίας-Πανεπιστημίου- Βασιλίσσης Σοφίας-Μεσογείων και Μαραθώνος

Η εκκίνηση του ΚΜΑ δόθηκε στις 09.00, οι δρομείς ακολουθούν την κλασική διαδρομή Λ. Μαραθώνος – Μαραθωνοδρόμων – Τύμβος Μαραθώνα – Μαραθωνοδρόμων – Λ.Μαραθώνος – Λ.Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου – Λ.Β.Σοφίας – Ηρώδου Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα και κατά τις ώρες:

5 χλμ.

  • 07.45 πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. επί της Λεωφόρου Αμαλίας στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη.

Καλλίας και Μαρινάκου οι νικητές στα 5χλμ του 33ου Μαραθωνίου Αθήνας

 10 χλμ.

  • 08.45 πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. επί της Λεωφόρου Αμαλίας στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη.

Καρακατσάνη και Γκελαούζος σταθερά νικητές στα 10χλμ

  • 09.15 Οι Δήμοι της Μαραθώνιας Διαδρομής διοργάνωσαν μέχρι τις 10.30 αγώνες δρόμου παιδιών Δήμων «Εθνική Τράπεζα» της Αυθεντικής Μαραθώνιας Διαδρομής.
  • 09.05 Αγώνας Δρόμου Αθλητών Special Olympics Hellas 1200μ. με εκκίνηση επί της Λεωφόρου Βασιλ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής και τερματισμό μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο
  • 10.40 Αγώνας δρόμου παιδιών 1200μ. «Εθνική Τράπεζα» με εκκίνηση επί της Λεωφόρου Βασιλ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής και τερματισμό μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο
  • 16.00 Απογευματινός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. με εκκίνηση επί της Λεωφόρου Αμαλίας στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη και τερματισμό μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.