Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου στη Philoxenia 2015

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου στη Philoxenia 2015

Makis_KoukoulakisΚατά τη διάρκεια της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Polis και της Διεθνούς Έκθεσης Ξενοδοχειακού εξοπλισμού Hotelia, που έλαβαν χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 12-15 Νοεμβρίου 2015 ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μάκης Κουκουλάκης, παραβρέθηκε στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΞ όπου συζητήθηκαν θέματα όπως η αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ, η συνεχόμενη αύξηση της παραοικονομίας και οι εξελίξεις σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα και οι επιπτώσεις που έχει στην εικόνα της χώρας και στους νησιωτικούς προορισμούς του Ανατολικού Αιγαίου.

Η εκδήλωση έγινε με συμμετοχή Προέδρων και εκπροσώπων Ενώσεων Ξενοδόχων από όλες τις περιοχές της χώρας, παρουσία της Αν. Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Έ. Κουντουρά, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Γ. Ζαχαράτου, του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δ. Τρυφωνόπουλου, του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας  Γ. Τσακίρη, του Προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων  Α. Ανδρεάδη, εκπροσώπων φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθους ξενοδόχων και τουριστικών επιχειρηματιών.
   Επίσης είχε
    •    Συνάντηση με φορείς από τις Ενώσεις Ξενοδόχων Σκοπέλου και Μαγνησίας και συζήτηση για συνεργασία.
    •    Προγραμματισμένο ραντεβού με την αεροπορική εταιρεία Ellinair με στόχο την προσπάθεια σύνδεσης των αεροδρομίων της Σκιάθου με της Θεσσαλονίκης.
    •    Παρουσία και συνάντηση με τον κ. Παναγιώτη Διολέττα, στο περίπτερο της Σκιάθου, και συζήτηση που αφορούσε το τουριστικό προϊόν της Σκιάθου.
    •    Κατ’ ιδίαν συζήτηση με την κ. Κουντουρά, Αν. Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για θέματα που αφορούν το νησί της Σκιάθου και πρόσκλησή της να επισκεφθεί τη Σκιάθο στις αρχές Μαΐου.
    •    Συνάντηση με τον κ. Κώστα Σκαγιά, αντιπρόσωπο της τουριστικής προβολής του Δήμου Μυκόνου και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για τρόπους καλύτερης προβολής της Σκιάθου.
    •    Συνάντηση με πλήθος τουριστικών γραφείων αλλά και δημόσιων φορέων με σκοπό την προώθηση της Σκιάθου στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στο σύνολο των Βαλκανικών χωρών.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.