Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ THESSALONIKI CONVENTION BUREAU...

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ THESSALONIKI CONVENTION BUREAU ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Celestyal Cruises

mnimonioΚοινή εκδήλωση, με την υπογραφή «μνημονίου αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας», θα πραγματοποιήσουν τη Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Thessaloniki Convention Bureau.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Philoxenia (περίπτερο 13, stand 26).

Κοινό σημείο αναφοράς της στρατηγικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τους σκοπούς του Thessaloniki Convention Bureau αποτελεί η προσπάθεια να αποτελέσει η πόλη της Θεσσαλονίκης έναν ισχυρό τουριστικό προορισμό, με ειδικό ενδιαφέρον για τον συνεδριακό τουρισμό και τη διεκδίκηση και προσέλκυση μεγάλων διεθνών συνεδρίων και διοργανώσεων.

Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας προς την κατεύθυνση ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού, η υπογραφή του μνημονίου αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας αποσκοπεί να προσδιορίσει την προοπτική και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων στους τομείς αρμοδιότητάς τους και να συμβάλει στη δημιουργία απαραίτητων συνεργιών με στόχο την κατάρτιση σειράς κοινών ενεργειών και δράσεων για την προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού, αλλά και την ενίσχυση των υποδομών που θα υποστηρίξουν αυτήν την προοπτική.

Κοινός στόχος είναι η διεθνής προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας για την υλοποίηση μεγάλων διεθνών επιστημονικών –και όχι μόνο- διοργανώσεων, αλλά και η ανάπτυξη υποδομών προς την καθιέρωση ενός σημαντικού προορισμού στον παγκόσμιο χάρτη των διεθνών διοργανώσεων.

Το μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψουν από την πλευρά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ιωάννης Γιώργος και η Πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau Δέσποινα Αμαραντίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.