Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σμύρνης στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σμύρνης στη Θεσσαλονίκη

Thessaloniki_viewΔιήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε, αποστολή του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σμύρνης, για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του Ιδρυτή και πρώτου Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Συνολικά 140 διακεκριμένοι εκπρόσωποι εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων της Σμύρνης, ως μέλη του Επιμελητηρίου, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη Δευτέρα και Τρίτη 9 και 10 Νοεμβρίου, 2015. Τη Δευτέρα 09/11 επίσημη αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου επισκέφθηκε το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και συναντήθηκε με την ηγεσία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Ξεναγήθηκε στην πόλη και είχε την ευκαιρία να απολαύσει την τοπική κουζίνα και το κοσμοπολίτικο life style της Θεσσαλονίκης. Την Τρίτη 10/11 οι Τούρκοι επιχειρηματίες επισκέφθηκαν  το Προξενείο της Τουρκίας, το οποίο ήταν η οικία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τον εθνάρχη ‘πατέρα των Τούρκων’.

Η επίσκεψη του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σμύρνης πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Ομίλου Μουζενίδη και των εταιρειών – μελών του Ομίλου, Active MICE, η οποία ασχολείται με τη διοργάνωση συνεδρίων & εκδηλώσεων, και Ellinair, η αεροπορικής εταιρεία του Ομίλου, η οποία πρόσφατα εγκαινίασε νέα απευθείας πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σμύρνη.

Η διήμερη παρουσία των επιχειρηματιών στην πόλη και η συνάντησή τους με Έλληνες εκπροσώπους του κλάδου, αναμένεται να αποτελέσουν αφετηρία, για τη σύσφιξη τόσο των επιχειρηματικών όσο και των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Θεσσαλονίκης και Σμύρνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.