Μιά ιδιαίτερη βραδιά ήταν η Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, καθώς η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Ειρήνη Μαλάμου και η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου Τιτάνια, φιλοξένησαν φίλους και συνεργάτες από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Στο ανακαινισμένο Olive Garden Bar & Restaurant, με την πιο μαγευτική βεράντα της πόλης, παρουσιάστηκε το ανανεωμένο φθινοπωρινό μενού του εστιατορίου και τα νέα signature cocktails, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Από νωρίς το απόγευμα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα με θέα το βράχο της Ακρόπολης και το λόφου του Λυκαβηττού.
Οι γαστρονομικές προτάσεις του Executive Chef του ξενοδοχείου Χρήστου Τζιλήρα, προσφέρουν μία πανδαισία γεύσεων σε ένα μενού «Fine Greek Cuisine» με προϊόντα από όλη την Ελλάδα.
Το μοναδικής αισθητικής bar, προσφέρει σε μια hip & chic ατμόσφαιρα, εμπνευσμένα και ιδιαίτερα cocktails, καθώς επίσης και κλασσικά σε νέα εκδοχή, με το twist του Olive Garden, την ποιοτική υπογραφή του ΤΙΤΑΝΙΑ και την επιμέλεια των Bartenders.gr, υπό τους ήχους lounge μουσικής.
Το ξενοδοχείο Τιτάνια δεν έχει σταματήσει να ανακαινίζεται και να εκσυγχρονίζεται, για να συμβαδίζει πάντα με τις ανάγκες των φιλοξενούμενών του και της πόλης. Το 2004 άλλαξε σχεδόν ριζικά και το 2015 προχώρησε σε ανακαίνιση του Olive Garden Bar & Restaurant που στεγάζεται στον τελευταίο του όροφο.