Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 500 από τους σημαντικότερους επαγγελματίες του Βρετανικού Τουρισμού στην Costa Navarino

500 από τους σημαντικότερους επαγγελματίες του Βρετανικού Τουρισμού στην Costa Navarino

ABTA_Costa_Navarino_10_2015 ABTA_Costa_Navarino_10_2015_bΤο ετήσιο συνέδριο της ABTA Travel Convention 2015 που πραγματοποιήθηκε από τις 12 μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου 2015,  ολοκληρώθηκε σήμερα με τεράστια επιτυχία στην Costa Navarino.
Κατά την διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου, περισσότερα από 500 Τουριστικά Πρακτορεία, σύμβουλοι επιχειρήσεων, αεροπορικές εταιρίες και κορυφαίοι φορείς που διαμορφώνουν την τουριστική κίνηση και τις τάσεις της Βρετανικής τουριστικής αγοράς παρευρέθηκαν στη Costa Navarino.

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή για την διεκδίκηση της διοργάνωσης του συνεδρίου στη χώρα μας, με προετοιμασία πάνω από ένα χρόνο,  η Πελοπόννησος και η Costa Navarino φιλοξένησαν ένα από σημαντικότερα συνέδρια Τουρισμού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το συνέδριο της ΑΒΤΑ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία προβολής για την χώρα μας, την Πελοπόννησο και την Costa Navarino σε ορισμένους από τους πλέον αναγνωρισμένους επαγγελματίες του τουρισμού της Μεγάλης Βρετανίας.



Ο Mark Tanzer, Γενικός Διευθυντής της ABTA δηλώνει «Καθώς το συνέδριο της ABTA Travel Convention έλαβε τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τους οικοδεσπότες μας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον ΕΟΤ, καθώς και το σύνολο των χορηγών μας από το Ηνωμένο Βασίλειο, που κατέστησε δυνατή την φετινή διοργάνωση.
 
Η φετινή εκδήλωση ήταν πραγματικά φανταστική, με πάνω από 500 άτομα που απόλαυσαν μια σειρά από εξαιρετικούς ομιλητές, καθώς και την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πανέμορφη Costa Navarino. Τα σχόλια που λάβαμε εκ μέρους των εκπροσώπων μας ήταν άκρως θετικά και είμαι βέβαιος ότι πολλοί από αυτούς θα επισκεφτούν και πάλι την Ελλάδα στο εγγύς μέλλον.»

Σχετικά ο Στέφανος Θεοδωρίδης, Vice Chairman and Μanaging Director της TEMEΣ αναφέρει «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η ABTA Τravel Convention επέλεξε την Πελοπόννησο και την Costa Navarino για το 61ο συνέδριό της και χαιρόμαστε που συμβάλλαμε στην προσπάθεια προσέλκυσης του συνεδρίου, που θα έχει σημαντικά οφέλη, τόσο για την περιοχή όσο και για την χώρα.»

Τόσο η διαδικασία προετοιμασίας, όσο και η συμμετοχή και η διοργάνωση του συνεδρίου αποτελούν ένα παράδειγμα επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας της Πελοποννήσου, των Δήμων και άλλων τοπικών φορέων, καθώς και ιδιωτικών επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας την ανάγκη συνεργασιών και συνεργιών για την επίτευξη κοινών στόχων με σημαντικό όφελος για όλους.

Για την επιτυχημένη διεκδίκηση της διοργάνωσης του συνεδρίου της ΑΒΤΑ συνεργάστηκαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ, η Αegean Airlines και η TEMEΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.