Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Τελικός Προορισμός» Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας και Βίντεο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

«Τελικός Προορισμός» Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας και Βίντεο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

exhibition_telikos_proorismosΟ Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina, που γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλιά της, παρουσιάζει μία νέα ομαδική έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, με τον τίτλο «Τελικός Προορισμός» η οποία παρουσιάζεται στο κοινό από τις 7 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη και Περιβάλλον» (επίπεδο Αναχωρήσεων).

Στον Τελικό Προορισμό, υπό την επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης Άννας Χατζηνάσιου, σύγχρονοι Έλληνες καλλιτέχνες φωτογραφίζουν τοπία, εσωτερικούς χώρους και πόλεις, αποτυπώνοντας το φυσικό ή το τεχνητό περιβάλλον, που συνεχώς αλλάζει. Στα έργα είναι έκδηλη η αγάπη των δημιουργών για το ελληνικό τοπίο, ενώ ο τρόπος παρουσίασης και η επιλογή τους επιχειρεί να καλλιεργήσει συσχετισμούς μεταξύ των καλλιτεχνών και των φωτογραφιών τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο αεροδρόμιο, όπου εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο περνούν καθημερινά  πριν φθάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Όπως όλες οι μόνιμες και οι περιοδικές εκθέσεις στο αεροδρόμιο, η νέα έκθεση είναι προσβάσιμη ελεύθερα για το κοινό, καθόλο το 24ωρο (χώρος «Τέχνη και Περιβάλλον» / Επίπεδο Αναχωρήσεων).

Καλλιτέχνες: Μαρίνα Βερνίκου, Αλέξανδρος Γεωργίου, Αλέξανδρος Λαμπροβασίλης, Νίκος Μάρκου, Βένια Μπεχράκη, Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Γιάννης Χατζηασλάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.