Αρχική Αεροπορικά Νέα Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ με την κάρτα...

Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ με την κάρτα επιβίβασης

Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ με την κάρτα επιβίβασης Είστε στο gate. Έχετε την κάρτα επιβίβασής σας. Πάτε κάπου συναρπαστικό και απλά δεν κρατιέστε μέχρι να φτάσετε εκεί και να μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας στα social media.

Φωτογραφίζετε την κάρτα επιβίβασης και την δημοσιεύσετε στο Facebook.

Αβλαβή, έτσι δεν είναι;

Μάλλον όχι – επειδή οι πληροφορίες που αναγράφονται στην κάρτα επιβίβασής αποκαλύπτουν στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζετε.

Υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορούν να διαβάσουν τα barcodes στην κάρτα επιβίβασής και να παρέχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για το ταξίδι σας – αριθμός τηλεφώνου, frequent flyer number, και πληροφορίες όχι μόνο για τη συγκεκριμένη πτήση, αλλά και όλες τις μελλοντικές πτήσεις μέσω του ίδιου αριθμού.

Με πρόσβαση στην κάρτα επιβίβασης σας, κάποιος θα μπορούσε να αλλάξει ακόμη και τη θέση σας στο αεροπλάνο, να ακυρώσει οποιεσδήποτε μελλοντικές πτήσεις, και να αλλάξει τον αριθμό PIN του λογαριασμού σας.

Μπορεί να αγαπάτε τους φίλους σας, αλλά θα εμπιστευόσαστε όσους γνωρίζετε στο Facebook ή το Twitter με τις πληροφορίες του ταξιδιού σας;

Άρα, μη δημοσιεύετε φωτογραφίες από την κάρτα επιβίβασής σας στα social media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.