Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πολλαπλή Πιστοποίηση για το KYLLINI BEACH RESORT

Πολλαπλή Πιστοποίηση για το KYLLINI BEACH RESORT

TUV HELLAS LOGOΟ Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε το KYLLINI BEACH RESORT σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 για την Παροχή Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και ISO 22000:2005 για την Παραλαβή, Προετοιμασία, Παραγωγή και παράθεση εδεσμάτων από την κεντρική κουζίνα του ξενοδοχείου.

KYLLINI BEACH RESORTΑκόμη, το KYLLINI BEACH RESORT κατανοώντας την αναγκαιότητα για τη μέγιστη παροχή ασφάλειας στα παιδιά στο χώρο της παιδικής χαράς κάλεσε τους επιθεωρητές της TÜV HELLAS (TÜV NORD) προκειμένου να επιθεωρήσουν την εγκατάσταση με στόχο την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της.

Η πιστοποίηση βάσει του συστήματος ISO 9001 εξασφαλίζει στο KYLLINI BEACH RESORT την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών, μέσα από τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών του. Παράλληλα, με την εφαρμογή του προτύπου ISO 14001 επιτυγχάνεται η περιβαλλοντική διαχείριση και η συμμόρφωσή του ξενοδοχείου με την ισχύουσα νομοθεσία. Με την εφαρμογή του προτύπου ISO 22000 το KYLLINI BEACH RESORT βασίζεται στην προληπτική διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας των τροφίμων.

KYLLINI BEACH RESORT

Το KYLLINI BEACH RESORT βρίσκεται στις ακτές της δυτικής Πελοποννήσου, 3 χλμ από το Κάστρο, 65 χλμ από την αρχαία Ολυμπία και 70 χλμ από την Πάτρα. Καλύπτει έκταση 160 στρεμμάτων σε ένα φανταστικό κήπο με εξωτικούς φοίνικες και βρίσκεται σε μια καταπληκτική αμμώδη, χρυσή παραλία μήκους 11 χλμ. Η κατασκευή του είναι εναρμονισμένη με το περιβάλλον και αποτελείται από δύο τετραώροφα κεντρικά κτήρια και έξι διώροφα εξωτερικά (όλα με ασανσέρ). Το KYLLINI BEACH RESORT επιδεικνύει ιδιαίτερο σεβασμό στο περιβάλλον έχοντας ενσωματώσει το μεγαλύτερο μέρος της εγκατάστασης μέσα σε φυσικό περιβάλλον, διαθέτοντας βιολογικό καθαρισμό, ηλιακούς συλλέκτες καθώς και έναν οικολογικό κήπο με λαχανικά και διάφορα βότανα τα οποία χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS  είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, στον τομέα της Πιστοποίησης και Επιθεώρησης Λειτουργίας Ξενοδοχειακών Μονάδων, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) προσφέρει υπηρεσίες είτε ως σύνολο είτε κατ’ απαίτηση (modular), σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε μονάδος. Μέχρι σήμερα, η TÜV HELLAS (TÜV NORDέχει πιστοποιήσει πάνω από 200 ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών τόσο σε μικρές ξενοδοχειακές μονάδες όσο και σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους. Επίσης, η TÜV HELLAS (TÜV NORDείναι από τους πρώτους φορείς που διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) για τον έλεγχο, την επιθεώρηση για την κατάταξη ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερισμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών και τη χορήγηση της Βεβαίωσης Συνδρομής Προϋποθέσεων Κατάταξης (ΥΑ αριθ. 219/08-01-2015), σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις τροποποιήσεις αυτών με αριθ. 216/08-01-2015 και αριθ. 21185/13-10-2014, αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.