Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου

Ο Λευκός Πύργος στη ΘεσσαλονίκηΗ πρώτη ευκαιρία για απόδραση έφτασε και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη σπεύσει να οργανώσουν το πρώτο τους φθινοπωρινό ταξίδι, είτε με αφορμή το τριήμερο που για κάποιους σχηματίζεται με τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, είτε εκμεταλλευόμενοι την 28η Οκτωβρίου.

Πρώτη η Θεσσαλονίκη μεταξύ των δέκα δημοφιλέστερων, συνοδευόμενη από τέσσερις ξένους προορισμούς
Σε ποιους προορισμούς έδειξαν την προτίμησή τους οι Έλληνες για τις ημέρες εκείνες; Σύμφωνα με έρευνα της  www.trivago.gr, την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το διάστημα 23 με 28 Οκτωβρίου καταλαμβάνει η Θεσσαλονίκη, γεγονός αναμενόμενο δεδομένου του ότι μεσολαβεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου κατά τις ημέρες αυτές.

Δεύτερη έρχεται η Αθήνα, ενώ τρίτη εμφανίζεται η Ρώμη, ο πρώτος από τους τέσσερις ξένους προορισμούς της δεκάδας. Ναύπλιο και Κωνσταντινούπολη είναι στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Παρίσι και Βιέννη ολοκληρώνουν την τετράδα των ξένων προορισμών, ενώ η δεκάδα κλείνει με τα όμορφα Ζαγοροχώρια.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται η κατάταξη των προτιμώμενων για τους  Έλληνες προορισμών για το διάστημα 23 με 28 Οκτωβρίου 2015:

image001
 

Τους προορισμούς που προτίμησαν γενικά οι Θεσσαλονικείς για το ίδιο πενθήμερο, καθώς και για το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου, μπορείτε να τους βρείτε εδώ.

Μονοήμερη απόδραση

Αντίστοιχα, για αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ πρώτης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2015, για πραγματοποίηση ταξιδιού μόνο κατά τις 27 με 28 Οκτωβρίου, οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις με διαφορά συγκεντρώνονται για την Αράχοβα και Ναύπλιο.

Σχετικά με αυτή την έρευνα:

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 23 και 28 Οκτωβρίου 2015, με ελάχιστη διαμονή μιας διανυκτέρευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.