Αρχική Γευσιγνωσία Sofitel Wine Days: Η Sofitel παρουσιάζει το νέο, συναρπαστικό πρόγραμμα των Ημερών...

Sofitel Wine Days: Η Sofitel παρουσιάζει το νέο, συναρπαστικό πρόγραμμα των Ημερών Οινογνωσίας με τον διεθνούς φήμης Sommelier Enrico Bernardo

ΜΕ ΝΕΑ «ΓΕΥΣΗ» ΟΙ SOFITEL WINE DAYS 2015:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ του SOFITEL ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ SOMMELIER ENRICO BERNARDO

Enrico_Bernardo_HDΈνα νέο, συναρπαστικό πρόγραμμα για τους λάτρεις της οινογνωσίας σχεδίασε το Sofitel Athens Airport. Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2015, που αντιστοιχεί με την περίοδο του θερισμού στη Γαλλία, το ξενοδοχείο θα παρουσιάζει τη νέα σεζόν των Sofitel Wine Days 2015, κατά τη διάρκεια της οποίας σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου τιμάται η γαλλική οινοποιεία αλλά και η τέχνη του ζην (art-de-vivre), προσφέροντας στους επισκέπτες μία μεγάλη ποικιλία καταπληκτικών οίνων.

Τόσο η συνεργασία με τον Enrico Bernardo, που βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Sommelier του κόσμου για το έτος 2004 (Worldwide Best Sommelier), όσο και η αποκλειστική παγκόσμια έρευνα σχετικά με την τέχνη του οίνου, συνδυαστικά με μία σειρά εκλεπτυσμένων εκδηλώσεων, καθιστούν τις Sofitel Wine Days 2015 ένα γεγονός που οι οινογνώστες δεν πρέπει να χάσουν!

ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ SOFITEL: ΜΕΛΕΤΗ ΔΥΟ ΜΕΡΩΝ
Αποκλειστικά για τις Sofitel Wine Days 2015 ο όμιλος Sofitel ανέθεσε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Κοινής Γνώμης (ΙFOP) να διεξάγει μία δημοσκόπηση σχετικά με την τέχνη του οίνου. Η έρευνα αποτελείται από δύο μέρη:  Wine Perception (Αντίληψη περί οίνου) για το έτος 2015 και Wine Consumption (Κατανάλωση Οίνου) για το έτος  2016. Χρησιμοποιώντας δείγμα επτά χωρών (Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Γαλλία, Ινδία, Ρωσία και ΗΠΑ) η έρευνα καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε αλλά και καταναλώνουμε σήμερα τον οίνο.

ENRICO BERNARDO: ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ SOMMELIER ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η αποκλειστική συνεργασία που έχει εξασφαλίσει ο όμιλος Sofitel με τον Enrico Bernardo, βραβευμένος ως ο καλύτερος Sommelier παγκοσμίως για το 2004, προσδίδει στις Sofitel Wine Days 2015 μια εξαιρετική πινελιά κύρους. Ο Bernardo θα παίξει το ρόλο του πρεσβευτή αλλά και του ομιλητή. Επίσης, ο Bernardo προσέφερε ένα editorial στο ολοκαίνουργιο booklet αφιερωμένο στις Sofitel Wine Days 2015, το οποίο περιλαμβάνει γραφήματα που παρουσιάζουν τα σημαντικότερα ευρήματα της έρευνας για τον οίνο και την οινογνωσία του 2015. Το booklet θα διανέμεται στους πελάτες όλων των ξενοδοχείων Sofitel στον κόσμο, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν και από πολλές χρήσιμες συμβουλές και σχόλια που δίνει ο Bernardo στους λάτρεις του οίνου. Επίσης, συνεργάστηκε στενά με προσωπικό της Sofitel από όλον τον κόσμο ώστε να κάνει τις Sofitel Wine Days 2015 λαμπερές και αξιομνημόνευτες σε κάθε ξενοδοχείου του Ομίλου!

«Η Sofitel είναι περήφανη που παρουσιάζει στο κοινό το νέο, συναρπαστικό πρόγραμμα των Ημερών Οινογνωσίας και που συνεργάζεται με μία προσωπικότητα του βεληνεκούς του Enrico Bernardo,» δήλωσε ο Fabrice Blondeau, Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για το τμήμα Global Food & Beverage for Luxury & Upscale Brands των Accor Hotels. «Το κρασί παίζει αναμφίβολα έναν καθοριστικό ρόλο στη γαλλική κουλτούρα και την τεχνοτροπία- έννοιες οι οποίες βρίσκονται στον πυρήνα της τέχνης του ζην που προάγουν τα Sofitel. Ανυπομονούμε να φέρουμε στο προσκήνιο την κομψότητα και την συναρπαστική εμπειρία αυτής της παράδοσης, το 2015!»

«Όταν πρωτοξεκίνησα σε αυτόν τον κλάδο πριν από 20 χρόνια πολλές χώρες δεν είχαν την παράδοση της κατανάλωσης οίνου. Σήμερα είναι συγκινητικό να βλέπει κανείς πόσο εκτιμούν το κρασί σε όλον τον κόσμο» σημειώνει ο Enrico Bernardo. «Καθώς ο παγκόσμιος χώρος οινογνωσίας επεκτείνεται διαρκώς, η Γαλλία διατηρεί την πρώτη θέση, παραμένοντας ένα ισχυρό σημείο αναφοράς τόσο για το μυαλό όσο και για τον ουρανίσκο μας κάθε φορά που γίνεται λόγος για καλό, ποιοτικό κρασί. Έχω την πεποίθηση ότι και στο μέλλον η Γαλλία θα διατηρήσει τη θέση της, εξακολουθώντας να προσφέρει οίνους υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, τους οποίους οι λάτρεις θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν σε όλον τον κόσμο με αφορμή τις Sofitel Wine Days 2015».

«MAGNIFIQUE» ΟΙΝΟ-ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΑ SOFITEL ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Καθώς το κρασί αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση ως προς την κατανάλωση, την αντίληψη του κοινού αλλά και την παραγωγή, εξακολουθεί να παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαλλική κουλτούρα και γαστρονομία. Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου όλα τα ξενοδοχεία Sofitel ανά τον κόσμο θα γιορτάζουν το γαλλικό οίνο οργανώνοντας μοναδικές εκδηλώσεις για τους πελάτες τους. Με αποκλειστικά δείπνα οργανωμένα από Γάλλους οινοποιούς, με σεμινάρια οινογνωσίας, με βραδιές αφιερωμένες σε κοκτέιλ με βάση το κρασί και πολλά άλλα, οι επισκέπτες των Sofitel θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες οινογνωσίας και πλήθος αναμνήσεων!

Ζωντανά στιγμιότυπα από τις Sofitel Wine Days 2015 θα μπορούν να βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι που επισκέπτονται τη σελίδα του Sofitel στο Facebook καθώς στις υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τη δίεση #SofitelWineDays.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.