Αρχική Γαστρονομία Eπιτυχής ολοκλήρωση του φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας, «Greek Gastronomy @ Porto Carras»

Eπιτυχής ολοκλήρωση του φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας, «Greek Gastronomy @ Porto Carras»

Malliaridis
Malliaridis
Ekmektsioglou
Ekmektsioglou
Dimitriades
Dimitriades
Capsalas 2
Capsalas

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 το φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας «Greek Gastronomy @ Porto Carras» για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην «καρδιά» της Porto Carras Marina.

Nourloglou
Nourloglou
Baxevanis
Baxevanis
Epiphanios 2
Epiphanios
Nikolaou
Nikolaou
Peskias 2
Peskias
Skarmoutsos
Skarmoutsos

Στο Tsipouraki Restaurant με τη μαγευτική θέα, οι μυρωδιές που ξεχύθηκαν από τις κουζίνες επισφράγισαν το πιο συναρπαστικό φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Σταύρος Μαλλιαρίδης, επιδόθηκαν σε μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές που ικανοποίησαν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα κατέπληξε τους ουρανίσκους των επισκεπτών με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!
Στο  Greek Gastronomy @ Porto Carras ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να γευτεί δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων σεφ και να αφεθεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι γεμάτο άρωμα Ελλάδας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.