Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την Κατεπείγουσα εφαρμογή ειδικών μέτρων και προγραμμάτων για την αντιμετώπιση του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ...

Την Κατεπείγουσα εφαρμογή ειδικών μέτρων και προγραμμάτων για την αντιμετώπιση του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ζητούν οι Ξενοδόχοι της Λέσβου

metanastes_MJTΝέα επιστολή διαμαρτυρίας με Θέμα την Κατεπείγουσα εφαρμογή ειδικών μέτρων και προγραμμάτων για την αντιμετώπιση του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, έστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, πρός το Υπουργείο Οικονομίας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με τη θερμή παράκληση για άμεσες / ουσιαστικές ενέργειες, και τη θέσπιση ειδικών Νομοθετικών Πλαισίων και Τιμολογίων.

Η επιστολή καταλήγει επισημαίνοντας πως “Δε συνάδει με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, της προστασίας της Ανθρώπινης Ζωής να δρουν ανενόχλητα, ιδιαίτερα στο Αιγαίο, τα κάθε λογής …. «κυκλώματα»”.

Δείτε την επιστολή

*ΠΡΟΣ:** 1.ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ *

*                Κο ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ*

*             2.ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Κα ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ*

*             3.ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ Γ.Γ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Κο ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΖΑΧΑΡΑΤΟ*

*             4.ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΟΤ Κα ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ*

*             5.Γ.Γ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ *

*                Κο ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ *

*             6. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΛΕΣΒΟΥ*

*             7.ΜΜΕ*

*ΜΥΤΙΛΗΝΗ 28.9.2015                                        Α.Π.1612*

*ΘΕΜΑ:* Κατεπείγουσα εφαρμογή ειδικών μέτρων και προγραμμάτων για την αντιμετώπιση του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ (ΠΡΟΣ.ΜΕΤ.)

Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια των καταιγιστικών γεγονότων, σχετικά με το υπ’ όψη θέμα και των δημοσιευμάτων του Τοπικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία η Λέσβος (μαζί με τη Χίο και τη Σάμο) προσδιορίζεται ως Βασική Πύλη Εισόδου  – Hot Spot καταγραφής και διαχωρισμού ΠΡΟΣ.ΜΕΤ. με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον προορισμό μας (και την Περιφέρειά μας κατ’ επέκταση), σας διαβιβάζουμε συνημμένα πρόσφατα υπομνήματα και συγκεκριμένες προτάσεις της ΄Ενωσής  μας, με τη θερμή παράκληση για τις δικές σας άμεσες / ουσιαστικές ενέργειες, πριν …….. να ‘ναι πολύ αργά για όλους μας, αρχίζοντας απ’ την Περιφέρειά μας με την άμεση δρομολόγηση ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακού Νόμου, Κοινοτικών Πρωτοβουλιών κ.ά. και τη θέσπιση ειδικών Νομοθετικών Πλαισίων και Τιμολογίων (Δημοσίου, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, Τραπεζών κ.ά., συμπεριλαμβάνοντας την κατάργηση των υπέρ τρίτων επιβαρύνσεων) για τους Hot Spot Ευαίσθητους, Ακριτικούς, Νησιωτικούς Προορισμούς.

*Συν.:* 7

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΣΒΟΥ*

*Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ*

*ΠΕΡ. Π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ     ΔΗΜΗΤΡ. ΤΕΚΕΣ*

*Μέλος του ΔΣ του ΞΕΕ*

*Υ.Γ.:*  Δε συνάδει με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, της προστασίας της Ανθρώπινης Ζωής / Αξιών / Δικαιωμάτων, καθώς και το σεβασμό της Εθνικής μας Κυριαρχίας, αλλά και της προστασίας των συνόρων της Ε.Ε., να επιτρέπεται απ’ τα Ευρωπαϊκά ΄Οργανα να δρουν ανενόχλητα, ιδιαίτερα στο Αιγαίο, τα κάθε λογής …. «κυκλώματα», αυτοαναγορευόμενα σε…… ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, επαπειλώντας την Ασφάλεια, Σταθερότητα και Κοινωνική Συνοχή κι ΄Εννομη Τάξη  της Ε.Ε., ούτε περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για τις Εθνικές μας Αρχές , να μην αφουγκράζονται ικανοποιητικά την Περιφέρειά και τους Φορείς της, νιώθοντας ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ, ενδεικτικό της εξαθλίωσης της σημερινής  Κοινωνίας – μακράν της Αθηναϊκής του Χρυσού Αιώνα του Περικλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.