Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Marine Tours στην Global Oil & Gas Black Sea and Mediterranean

Η Marine Tours στην Global Oil & Gas Black Sea and Mediterranean

MARINE TOURS Footer.jpgΜε σταθερή παρουσία σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις του ναυτιλιακού και επιχειρηματικού χώρου, η Marine Τοurs θα συμμετέχει, με την υποστήριξη της Qatar Airways, στη Διεθνή Έκθεση Global Oil & Gas – Black Sea and Mediterranean  που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η διοργάνωση που αποτελείται από την έκθεση, το συνέδριο και παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και θα φιλοξενήσει περισσότερους από 30 κορυφαίους ομιλητές της διεθνούς κοινότητας οι οποίοι θα αναπτύξουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των υδρογονανθράκων στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο.
 
Η Marine Τοurs, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών στην ελληνική αγορά έχοντας βραβευτεί, τα δύο τελευταία έτη, από την ΙΑΤΑ ως ο μεγαλύτερος παραγωγός αεροπορικών εισιτηρίων στην Ελλάδα. Στρατηγική στόχευση της εταιρίας αποτελεί η εξασφάλιση ενός σταθερού περιβάλλοντος συνεργασίας τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες της, που θα ανταποκρίνεται με επιτυχία στις πρωτόγνωρες προκλήσεις της εποχής και θα διασφαλίζει την διαρκή αύξηση της προστιθέμενης αξίας των παρεχομένων υπηρεσιών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.