Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Lufthansa ανακηρύχθηκε «Κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης» στα World Travel Awards

Η Lufthansa ανακηρύχθηκε «Κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης» στα World Travel Awards

Η Lufthansa λαμβάνει το World Travel Award 2015
Τα first class lounges της Φρανκφούρτης επίσης στην πρώτη θέση της Ευρώπης

Graham Cooke, President & Founder, World Travel Awards_Thomas Eggert, Regional Manager for Italy, Lufthansa  Η Lufthansa ανακηρύχθηκε «Κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης» για πέμπτη συνεχή φορά στα World Travel Awards στις 5 Σεπτεμβρίου στη Σαρδηνία. Εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας του τουρισμού και των ταξιδιών από όλο τον κόσμο τίμησαν επίσης τη Lufthansa με το βραβείο «Κορυφαία Αίθουσα Αναμονής στην Ευρώπη» για τις lounges στο Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Host - Phil Blizzard, travel broadcaster_Thomas Eggert, Regional Manager for Italy, Lufthansa«Η αναγνώριση της Lufthansa ως Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης, για άλλη μια φορά φέτος, αποτελεί τιμή. Κατά τη διάρκεια της 22χρονης ιστορίας μας, ο αερομεταφορέας έχει υπάρξει σταθερά μια από τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές αεροπορικές εταιρείες στις Ευρωπαϊκές αερομεταφορές και δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ψηφοφόροι αναγνώρισαν τα επιτεύγματά τους για άλλη μια φορά απόψε», δήλωσε ο Graham E. Cooke, Πρόεδρος και Ιδρυτής των World Travel Awards κατά τη διάρκεια του γκαλά στη Σαρδηνία.

Ο Jens Bischof, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Lufthansa, ήταν στην ευχάριστη θέση να παραλάβει τα βραβεία: «Από αυτή τη χρονιά και μετά οι επιβάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη των επενδύσεων αξίας πολλών εκατομμυρίων στην ποιότητα, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε περαιτέρω την ηγετική μας θέση στην ομάδα των διεθνών αεροπορικών εταιρειών».

Η Swiss International Air Lines ανακηρύχθηκε επίσης «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία Business Class στην Ευρώπη» κάτι που περιλαμβάνει πτήσεις τόσο κοντινών όσο και μακρινών αποστάσεων.

Πρόσφατα, η Lufthansa έλαβε και άλλα σημαντικά βραβεία. Κατά τη διάρκεια των World Travel Awards τον Ιούνιο, αναδείχθηκε πρώτη στις κατηγορίες «Κορυφαία Διατλαντική Αεροπορική Εταιρεία» και «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στη Δυτική Ευρώπη». Η αεροπορική εταιρεία έλαβε επίσης το βραβείο για την «Κορυφαία Αίθουσα Αναμονής First Class στον κόσμο». Τα Business Travel Awards 2015 τίμησαν τη Lufthansa με τον τίτλο της «Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας Κοντινών Αποστάσεων». Με καινοτομίες όπως η Premium Economy Class και τη νέα Υπηρεσία Εστιατορίων στη Business Class, η Lufthansa έχει λάβει περαιτέρω σημαντικά βήματα για να γίνει μια Αεροπορική Εταιρεία 5 Αστέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.