Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Goldair Tourism στηρίζει και το 2ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης και...

Η Goldair Tourism στηρίζει και το 2ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης και πιστοποίησης για Ειδικούς Συντονιστές – Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού – Medical Tourism Coordinators/Facilitators

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου εκπαιδευτικού κύκλου θα διεξαχθεί ξανά τον μήνα Νοέμβριο το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Temos Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οργανισμoύ Temos International στην Ελλάδα, με παγκόσμια εμπειρία στη Διασφάλιση Ποιότητας και Πιστοποίηση υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού, σε συνεργασία με το ΚΕΚ Νέα Γνώση, με την υποστήριξη της Goldair Tourism και υπό την αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ, υλοποιεί για δεύτερη φορά το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συντονιστές-Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), μέρος της διεθνούς εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Health and Tourism Training Excellence». Πρόκειται για μια σύγχρονη ειδικότητα, απαραίτητη για την διαμόρφωση και την ανάπτυξη της αγοράς του ιατρικού τουρισμού και του τουρισμού υγείας σε κάθε χώρα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων όπως επίσης και του κλάδου της υγείας και η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη και ώρες 16:00-20:30 μ.μ. συμπεριλαμβανομένων και 2 ενοτήτων οι οποίες θα διεξαχθούν Σάββατο στις 21 & 28 Νοεμβρίου και ώρες 9:00-15:00

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει στους χώρους του ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης).

Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταθέσετε είτε αυτοπροσώπως στo KEK ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είτε μέσω e-mail στη δ/νση education@medfacilitators.com, τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αίτηση Συμμετοχής

  • Βιογραφικό Σημείωμα

  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

  • Αντίγραφο Πτυχίου

  • Αντίγραφο βεβαίωσης για τη γνώση Αγγλικής Γλώσσας

  • Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • ΚΕΚ Νέα Γνώση: 210-9029780

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και έγκριση του Greek Medical Tourism Council (ΕΛΙΤΟΥΡ) και με την υποστήριξη της GOLDAIR TOURISM

Για εργαζόμενους, σε περίπτωση συμμετοχής μέσω εταιρείας, το πρόγραμμα δύναται να επιδοτηθεί από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.