Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Παγκρήτια Έκθεση, «Κρήτη η μεγάλη συνάντηση» τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη

Η Παγκρήτια Έκθεση, «Κρήτη η μεγάλη συνάντηση» τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη

Παγκρήτια ΕκθεσηΜετά τη σημαντική επιτυχία που σημείωσαν οι τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, η έκθεση θεσμός «Κρήτη η μεγάλη συνάντηση» φέτος διοργανώνεται στους χώρους του Λιμανιού-Κατάρτι, από 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου, το παραπάνω αναφερόμενο διάστημα, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.
Ο χώρος όπου οργανώνεται βρίσκεται σε ένα προνομιακό σημείο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Μέσα από αυτή την έκθεση οι διοργανωτές στοχεύουν στο:
•Να γευθούν και να προμηθευτούν οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, τα υψηλής διατροφικής αξίας κρητικά προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές.
•Να φέρουν σε επαφή τις Κρητικές επιχειρήσεις με τους χονδρεμπόρους της ευρύτερης περιοχής συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας.
•Να τοποθετήσουν τα κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης στη Βόρεια Ελλάδα, κατακτώντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην περιοχή της Μακεδονίας.
Να προωθήσουν το σύγχρονο πρόσωπο του νησιού, γνωστοποιώντας τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές υποδομές που διαθέτει η Κρήτη και να ενισχυθεί ως ιδανικός τουριστικός προορισμός δώδεκα μήνες το χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.