Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ειδικό βραβείο της ΔΕΘ-HELEXPO στην Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

Το ειδικό βραβείο της ΔΕΘ-HELEXPO στην Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

vraveio_Helexpo_gia_Olth_9_2015 vraveio_Helexpo_9_2015Το ειδικό βραβείο στην 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης απένειμε η ΔΕΘ-HELEXPO στην ΟΛΘ ΑΕ. Το βραβείο παρέδωσε χθες το βράδυ στη διοίκηση της εταιρίας ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας.

«Το βραβείο απονέμεται για τη συνολική υποστήριξη της ΟΛΘ ΑΕ στην επετειακή αυτή διοργάνωση, η οποία εκφράστηκε τόσο με τη συμβολή στην αγορά των αντιγράφων των «Μαγεμένων», όσο και με την παραχώρηση έκτασης του λιμανιού ως πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της ΔΕΘ. Είμαι βέβαιος ότι η καλή μεταξύ μας συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον», ανέφερε ο κ. Τζήκας.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΟΛΘ ΑΕ, Γιάννης Παντής χαρακτήρισε αυτονόητη την υποστήριξη στον εθνικό εκθεσιακό μας φορέα. «Υποστηρίζουμε το θεσμό και το διεθνή χαρακτήρα της ΔΕΘ, που έχει άμεσο και ουσιαστικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. Και βέβαια, στηρίζουμε όλες τις κοινές προσπάθειες και συνεργασίες, μέσα από τις οποίες η πόλη μπορεί να ανακτήσει τον ρόλο που μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει στην ευρύτερη περιοχή και να αντιμετωπίσει με αξιώσεις τις σύγχρονες προκλήσεις», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτρης Μακρής, δήλωσε: «Χαιρόμαστε για τις επιτυχίες της ΔΕΘ και είμαστε δίπλα της σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση του θεσμού. Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα διευρύνουμε τη συνεργασία μας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως η ανάδειξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας του λιμένος και η προβολή του τουρισμού, ειδικότερα για τον τομέα της κρουαζιέρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.