Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα συμμαχία μεταξύ Air New Zealand και Air China

Νέα συμμαχία μεταξύ Air New Zealand και Air China

Celestyal Cruises

Στο πλαίσιο της συμμαχίας το νέο αεροσκάφος Boeing 787-9 της Air New Zealand θα συνεχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις στο δρομολόγιο Ώκλαντ, Σανγκάη.

787-9 ANZ #169-ZB003
787-9 ANZ #169-ZB003

Η συμμαχία μεταξύ Air New Zealand και Air China αφορά στη νέα καθημερινή απευθείας πτήση μεταξύ Ώκλαντ και Πεκίνου μετά την  έγκριση του Υπουργού Μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας Hon Simon Bridges για τη δημιουργία στρατηγικής συμμαχίας.  

Η συμμαχία μεταξύ των δύο εθνικών αερομεταφορέων θα συμβάλλει στην αύξηση της εναέριας χωρητικότητας σε ποσοστό περισσότερο από 25 τοις εκατό καθ’όλη τη διάρκεια του έτους μεταξύ Ώκλαντ και Ηπειρωτικής Κίνας.

Με τη συμμαχία αυτή η Air New Zealand θα συνεχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις καθημερινά μεταξύ Ώκλαντ και Σανγκάης και η Air China  θα πραγματοποιεί το νέο δρομολόγιο μεταξύ Ώκλαντ και Πεκίνου. Οι δύο αερομεταφορείς θα έχουν πτήσεις κοινού κώδικα μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Κίνας.

Το δρομολόγιο Πεκίνο-Ώκλαντ θα ξεκινήσει φέτος στις 10 Δεκεμβρίου και οι ναύλοι θα διατίθενται προς πώληση άμεσα, με ένα special limited time introductory ναύλο από $539NZD one-way (ισχύουν όροι και προυποθέσεις).

Η συμμαχία θα προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στο εκτεταμένο εθνικό δίκτυο της Air China στους πελάτες της Air New Zealand,  ενώ οι επιβάτες της Air China θα έχουν βελτιωμένη πρόσβαση στο δίκτυο της Air New Zealand περιλαμβάνοντας τη Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, τα Νησιά Ειρηνικού και τη Νότια Αμερική.  

Η Air New Zealand και η Air China είναι μέλη της Star Alliance, το οποίο σημαίνει πως οι πελάτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν αμοιβαία οφέλη τακτικών επιβατών όπως επιβράβευση αφοσίωσης,  εξαργύρωση και πρόσβαση σε lounge.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Air New Zealand Christopher Luxon είπε πως η συμφωνία μεταξύ των δύο αεροπορικών θα εμβαθύνει τις τουριστικές και επιχειρηματικές διασυνδέσεις μεταξύ Κίνας και Νέας Ζηλανδίας.   

Οι δύο εθνικοί αερομεταφορείς υπέγραψαν μία Δήλωση Πρόθεσης για τη δημιουργία συμμαχίας το Νοέμβριο 2014. Ο Υπουργός Μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας  εξουσιοδότησε τη συμμαχία ως τις 31 Μαρτίου 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.