Home Αεροπορικά Νέα Η Έλλη Πασπαλά «αγαπά την Αθήνα!» (Δείτε το Video)

Η Έλλη Πασπαλά «αγαπά την Αθήνα!» (Δείτε το Video)

Μάγεψε με τη φωνή της στην κεντρική είσοδο των αναχωρήσεων, τραγουδώντας σε πρώτη ζωντανή εμφάνιση το “I love Athens!”

image002
«I love Athens!» Η Έλλη Πασπαλά στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου της Αθήνας!
image022 2
Ομαδική φωτογραφία με όλους τους συντελεστές επί σκηνής, συμπεριλαμβανομένων των Πρέσβεων του Καναδά Rober Peck, της Γερμανίας Peter Schoof, του εκπροσώπου της Air France & KLM, Alain Lahellec και του CEO του ΔΑΑ, Γιάννη Παράσχη

   Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και μεγάλη αγάπη για τη μουσική που έχει πάντα τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους, πόλεις και πολιτισμούς, υποδεχθήκαμε τη Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, στο αεροδρόμιο της Αθήνας τη διάσημη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά, που τραγούδησε σε πρώτη επίσημη ζωντανή εκτέλεση το «I love Athens!», διασκευή της διάσημης σύνθεσης του Cole Porter “I love Paris” (1953), μαζί με άλλα πασίγνωστα τραγούδια!

image009
«Underground Youth Orchestra»!
image013
Η Έλλη Πασπαλά, μαζί με τον David Lynch, τον Πρέσβη του Καναδά και τη σύζυγό του, καθώς και τον CEO του αεροδρομίου, Γιάννη Παράσχη

Την Έλλη Πασπαλά συνόδευσε η εξαιρετική ορχήστρα νέων μουσικών «Underground Youth Orchestra», μαζί με τον David Lynch και μαέστρο τον καλλιτεχνικό διευθυντή και ιδρυτή της ορχήστρας,  Κώστα Ηλιάδη.
 
Επιβάτες και επισκέπτες πλημμύρισαν την αίθουσα αναχωρήσεων και ζήτησαν με το ζεστό χειροκρότημά τους να ακουστεί ξανά και ξανά το τραγούδι της πόλης μας!
 
Για να γίνει πραγματικότητα το «I love Athens!», συνέβαλαν καθοριστικά ο Καναδός Πρέσβης Rober Peck και η Πρσβεία του Καναδά, ο Γερμανός Πρέσβης Dr Peter Schoof και η Γερμανική Πρεσβεία, και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.