Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο eurogroup σήμερα ο Τσακαλώτος με τη συμφωνία κυρωμένη από την ελληνική...

Στο eurogroup σήμερα ο Τσακαλώτος με τη συμφωνία κυρωμένη από την ελληνική βουλή

vouli_tΜετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση της Ολομέλειας. Με 222 ψήφους ΝΑΙ, 64 ΟΧΙ και 11 ΠΑΡΩΝ υπερψηφίστηκε το νέο μνημόνιο δρομολογώντας όμως, τόσο από τις τοποθετήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως του κ. Λαφαζάνη και της κα. Κωνσταντοπούλου, αλλά κυρίως μετά τις μεγάλες απώλειες στην ψηφοφορία, για το κυβερνητικό στρατόπεδο, πολιτικές εξελίξεις, .

Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν προ ολίγου ότι μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της εκταμίευσης της δόσης στις 20 Αυγούστου, η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Μέχρι τότε, η ιστορία γράφεται στις Βρυξέλλες. Εκεί όπου μεταβαίνει σήμερα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, για το κρίσιμο Eurogroup στις 16:00 το απόγευμα.

Το κρισιμότερο όλων, αφού σήμερα θα φανεί το αν επιβεβαιώνεται το σενάριο που θέλει τους Θεσμούς να βλέπουν “με καλό μάτι” την ελληνική πρόταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.