Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οδηγός του κόσμου δημοσίευσε άρθρο για τη Δράμα!!

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οδηγός του κόσμου δημοσίευσε άρθρο για τη Δράμα!!

Drama_by_lonelyplanetΜε τον τίτλο : Exploring Drama, northern Greece’s best-kept secret (Εξερευνώντας την Δράμα, ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Β.Ελλάδας), δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγ 2015,  στο Lonely Planet το μεγαλύτερο εκδότη  ταξιδιωτικών  οδηγών στον κόσμο, ένα εξαιρετικό άρθρο για την Δράμα αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Νομού!

Η αρχισυντάκτης του Lonely Planet Karyn Noble, επισκέφτηκε τη Δράμα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2015,  μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Δράμας   κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου όταν παραβρέθηκε στην παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Δράμας στο Λονδίνο τον περασμένο Απρίλιο. 

Όπως δήλωσε η ίδια ¨η Δράμα αποτελεί  άγνωστο τουριστικό προορισμό  για μένα και τους αναγνώστες μας και αυτό μου δίνει ιδιαίτερο κίνητρο να σας επισκεφτώ, για ανακαλύψω έναν νέο προορισμό που δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας, πράγμα που ενδιαφέρει πολλούς ταξιδιώτες στον κόσμο που αναζητούν παρθένους και ανέγγιχτους προορισμούς¨

Η Π.Ε Δράμας σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας προετοίμασαν ειδικό πρόγραμμα αλλά και ξεναγό που θα συνόδευε τη δημοσιογράφο όλες τις μέρες που βρέθηκε στη Δράμα προκειμένου να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής Δράμας. 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το άρθρο για τη Δράμα κοινοποιήθηκε  από το Lonely Planet σε 3.2 εκατ.  Followers!! 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.