Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με επιτυχία συνεχίζεται στο δήμο Κισσάμου το 8ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας

Με επιτυχία συνεχίζεται στο δήμο Κισσάμου το 8ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας

Kissamos_FestivalΜε επιτυχία συνεχίζεται στο δήμο Κισσάμου το 8ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας που πραγματοποιείται με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης έως τις 18 Αυγούστου, προβάλλοντας τα προϊόντα του νησιού-αγροτικά και κτηνοτροφικά- προϊόντα αρτοποιίας, λαϊκής τέχνης κ.α.

Τα εγκαίνια της έκθεσης που οργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση δήμου Κισσάμου έκαναν ο Υφυπουργός Εσωτερικών-Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παύλος Πολάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, και ο δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Παναγιώτη Σημανδηράκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολου Βουλγαράκη, δημάρχων, Περιφερειακών, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, παραγωγικών τάξεων και πολλών επισκεπτών.

Η έκθεση πραγματοποιείται στην παραλία δίπλα στο δημοτικό στάδιο Κισσάμου, και λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.