Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γ. Πατούλης: Ο θρησκευτικός τουρισμός θα πρέπει να αποτελέσει τη μεγάλη δύναμη...

Γ. Πατούλης: Ο θρησκευτικός τουρισμός θα πρέπει να αποτελέσει τη μεγάλη δύναμη ανάπτυξης της Πάτμου

Οι ομορφιές της Πάτμου παραμένουν ανεξίτηλες παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος

Patmos_Patoulis_StoikosO Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γ. Πατούλης, ευρισκόμενος στο νησί της Πάτμου, επισκέφθηκε με ιδιαίτερη κατάνυξη, συνοδεία του Δημάρχου του νησιού, κου Γ. Στόικου, την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου καθώς και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης όπου εκεί, ως γνωστόν, συνέγραψε την Αποκάλυψη, το έτος 95 μ.Χ.
Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Δήμου Πάτμου, όπου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους υπαλλήλους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο, τη μεγάλη έλλειψη σε δημοτικό προσωπικό.
Ακολούθως, ο κ. Γ. Πατούλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η Πάτμος αποτελεί ένα από τα πέντε Ιερά Προσκυνήματα της Ευρώπης και ως εκ τούτου ο θρησκευτικός τουρισμός θα πρέπει να αποτελέσει τη μεγάλη δύναμη ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας. Κατ’ επέκταση, η χώρα μας, μπορεί να ενδυναμωθεί μέσα από την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, συμβάλλοντας μάλιστα, άμεσα, προς την κατεύθυνση αυτή, μέσω της δημιουργίας ενός εθνικού στρατηγικού σχεδίου για την τουριστική ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα. Θεωρείται δε, βέβαιο, ότι ο κάθε Έλληνας, έστω και για μία φορά στη ζωή του, θα πρέπει να επισκεφθεί, με ιδιαίτερη ευλάβεια, αυτό το ιερό νησί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.