Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά TUΙ και DRV συμφωνούν: Η Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι ένας από τους...

TUΙ και DRV συμφωνούν: Η Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς

TUI: Οι κρατήσεις για την Ελλάδα συνεχίζουν να διατηρούνται σε υψηλότερα επίπεδα από πέρυσι
DRV: οι Γερμανοί τουρίστες συνεχίζουν να επισκέπτονται μαζικά την Ελλάδα

Mykonos-holidaysΟι κρατήσεις συνεχίζουν να διατηρούνται σε υψηλότερα επίπεδα από πέρυσι επειδή οι ταξιδιωτικές εταιρείες είναι κατάλληλα προετοιμασμένες προκειμένου να διασφαλίσουν ευχάριστες διακοπές για τους επισκέπτες τους. Αναφέρει σε ανακοίνωσή της η TUI Ελλάς, η οποία είναι μέλος της TUI Travel PLC , από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως.

Το 2015 ο όμιλος TUI αναμένει ένα νέο ρεκόρ αφίξεων, σημειώνεται στην ανακοίνωσή της και σημειώνει το γεγονός ότι στην μακρά αυτή περίοδο διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε., η TUI επέλεξε να πραγματοποιήσει στα τέλη του Ιουνίου στην Κρήτη, την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματός της, παρουσία σημαντικών τουριστικών φορέων και μέσων ενημέρωσης.

«Το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζει την πεποίθησή μας για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού που βασίζεται στο ότι η Ελλάδα θα έχει πάντα τον ήλιο, την θάλασσα και την μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων της», αναφέρεται στη ανακοίνωση της TUI Ελλάς.

DRV

Εν τω μεταξύ και η Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμου (DRV) διαβεβαιώνει, πως οι Γερμανοί τουρίστες συνεχίζουν να επισκέπτονται μαζικά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι και ότι δεν έχει καταγραφεί καμία ακύρωση κρατήσεων παρά το κλείσιμο των τραπεζών και το μαζικό «όχι» των Ελλήνων στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Ακόμα και μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, οι πελάτες των τουριστικών πρακτορείων δεν εγκαταλείπουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και δεν ακυρώνουν τη διαμονή τους», υπογραμμίζει η DRV σε δελτίο Τύπου, όπου υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα, οι παραλίες της και ο ήλιος της συνεχίζουν να παραμένουν «αυτό το καλοκαίρι ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών».

Διακόσιοι έως διακόσιοι πενήντα χιλιάδες Γερμανοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για διακοπές, ένας αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες ενόψει της έναρξης της περιόδου των θερινών διακοπών σε πολλά κρατίδια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τον περασμένο χρόνο, περίπου 2,5 εκατομμύρια Γερμανοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα, αριθμός αυξημένος κατά 8,5% σε σύγκριση με το 2013. Πρόκειται για μία τάση που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω φέτος, σύμφωνα με προβλέψεις που είχαν ανακοινωθεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.