Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: “Η Ελλάδα συνεχίζει να πετάει” Με δρομολόγια από € 4,99

Ryanair: “Η Ελλάδα συνεχίζει να πετάει” Με δρομολόγια από € 4,99

ryanairΗ Ryanair, ξεκίνησε την καμπάνια ‘’Η Ελλάδα συνεχίζει να πετάει’’ , με την πτώση των τιμών στα δρομολόγια της Αθήνας προς /από τα Χανιά, τη Ρόδο και τη Θεσσαλονίκη μόλις απο 4,99€ και στην έκπτωση κατά 30% στα δρομολόγια απὀ/προς την Ελλάδα.

Η Ryanair είχε προτείνει να μειωθεί ο ναύλος εσωτερικού στα 0€ για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αν η ΥΠΑ και το Αεροδρόμιο Αθηνών μείωνε τα  τέλη ανάπτυξης και τέλη αεροδρομίου σε 0 € για την περίοδο αυτή, αλλά η Ελληνική κυβέρνηση απἐρριψε αυτή την πρόταση.

Παρ ‘όλα αυτά, ‘’Η Ελλάδα συνεχίζει να πετάει’’ με την Ryanair να ρίχνει τους ναύλους στα εσωτερικά δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και τα Χανιά, τη Ρόδο και τη Θεσσαλονίκη με μόλις απο  4,99€ για ταξίδια από τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου έως την Κυριακή 26 Ιουλίου.

Η Ryanair παράλληλα ανακοίνωσε προσφορά ναύλων με 30% έκπτωση για τα δρομολογία απο/προς την Ελλάδα, για ταξίδια από τις 13 Ιουλίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Οι προσφορές αυτές ειναι διαθέσιμες για κρατήσεις στην ιστοσελίδα Ryanair.com από σήμερα μέχρι την Παρασκευή, 17 Ιουλίου.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair, David O’Brien, δήλωσε:

“Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι η Eλληνική κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση της Ryanair για δωρεάν πτήσεις εσωτερικού για τους Έλληνες πολίτες. Ωστόσο, ‘’Η Ελλάδα συνεχίζει να πετάει’’ με την Ryanair να ρίχνει τις τιμές των θέσεων με μόλις € 4.99 για δύο εβδομάδες (ταξίδια από τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου έως την Κυριακή 26 Ιουλίου)

Επίσης, μείωνουμε κατά 30% τους ναύλους μας σε διεθνείς γραμμές από/προς την Ελλάδα, για ταξίδια από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Οι ναύλοι είναι διαθέσιμοι για κράτηση για μία εβδομάδα στην ιστοσελίδα Ryanair.com (λήγει στις την Παρασκευή, 17 Ιουλίου).

Οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η Ryanair παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξή της στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να τονώνουμε τα ταξίδια και τον τουρισμό στην Ελλάδα σε συνεργασία με τους εταίρους μας στα ελληνικά αεροδρόμια και το Ελληνικό Δημόσιο σε αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης. “

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.