Αρχική Αεροπορικά Νέα H Vietnam Airlines επέλεξε την παροχή της Υπηρεσίας “Ώρες Πτήσης” για τα...

H Vietnam Airlines επέλεξε την παροχή της Υπηρεσίας “Ώρες Πτήσης” για τα νέα A350 XWB

Διασφάλιση την υψηλότερη απόδοση για A350 του στόλου της Vietnam Airlines “από την πρώτη στιγμή

A350 XWB VIETNAM AIRLINES IN FLIGHT_H Vietnam Airlines επέλεξε την Airbus για την παροχή της Υπηρεσίας Ώρες Πτήσης για το νέο στόλο των 14 A350-900s που είναι σε παραγγελία. Με την παρούσα σύμβαση, η Vietnam Airlines γίνεται ο πρώτος φορέας αεροσκαφών A350 XWB που επέλεξε την Airbus για να πραγματοποιήσει αυτή την υπηρεσία. Η συμφωνία, η οποία θα διαρκέσει για 12 χρόνια, παρέχει μια εκτεταμένο σκοπό, συμπεριλαμβανομένων  μονάδες αντικατάστασης για το αεροσκάφος Α350, εγγυημένη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών μέσω μιας γκάμας προσβασιμότητας υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις της Vietnam Airlines » και επιλεγμένους σταθμούς του εξωτερικού.

Η υπογραφή της συμφωνίας αυτής πραγματοποιήθηκε με την άφιξης του πρώτου A350 XWB για την Vietnam Airlines στο Ανόι. Ο κ Nguyen Tan Dung, πρωθυπουργός του Βιετνάμ και μια σειρά από ευρωπαίους πρεσβευτές ήταν παρόντες στην τελετή.

Η υπηρεσία Ώρα Πτήσεων για το στόλο μας των A350 είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας, που διευκολύνει την είσοδο του A350 σε υπηρεσία,” είπε ο Dr. Pham Ngoc Minh, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vietnam Airlines. “Η Airbus έχει επιδείξει σταθερά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σχετικά με το στόλο μας. Όσο για το Α350, χτίζουμε στην δέσμευσή της Airbus και την ικανότητα να εξασφαλίσει την υψηλότερη απόδοση των λειτουργιών A350 μας από την πρώτη στιγμή.”

Ο Didier Lux, Senior Vice President, Customer Services στην Airbus δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που η πρώτη μας συμφωνία για A350 για την υπηρεσία Ώρες Πτήσης υπογράφθηκε μεταξύ των Βιετνάμ Airlines και της Airbus”. Η αεροπορική εταιρεία έχει ήδη επωφεληθεί από την Airbus Ω.Π για το στόλο A330 της, και αυτή η νέα σύμβαση  για τα A350XWB είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνη της εταιρίας στις υπηρεσίες μας. “

 Η Vietnam Airlines είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αερομεταφορέας που λειτουργεί το A350 XWB. Η τελευταία γενιά αεροσκαφών ευρείας ατράκτου στον κόσμο της Airbus, ενσωματώνει στο στόλο της αεροπορικής εταιρείας, ο οποίος αποτελείται σήμερα από 49 Α320 και Α330 10.

Oi συμβάσεις της Airbus τώρα έχουν επιλεγεί για να καλύπτουν περισσότερα από 185 αεροσκάφη Α320, Α330, Α380 έως το A350XWB. Αυτή η νέα σύμβαση ενισχύει τη θέση της Airbus στην αγορά υπηρεσιών.

Το A350 XWB είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας ευρείας ατράκτου της Airbus ». Είναι το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό αεροσκάφος στον κόσμο στην κατηγορία του μεγέθους της και θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την εν πτήση εμπειρία, λειτουργικότητα και σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας για τις αεροπορικές εταιρείες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.