Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Φεστιβάλ Αθηνών: Ακυρώσεις παραστάσεων, 5 και 6 Ιουλίου, λόγω δημοψηφίσματος

Φεστιβάλ Αθηνών: Ακυρώσεις παραστάσεων, 5 και 6 Ιουλίου, λόγω δημοψηφίσματος

x-default
x-default

Ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών, για τις παραστάσεις της Κυριακής 5 και της Δευτέρας 6 Ιουλίου, 2015:
Ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, αντικειμενικοί λόγοι υπαγόρευσαν

1. Την ακύρωση της συναυλίας που επρόκειτο να δώσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, με σολίστ τον πιανίστα Αλαίν Λεφαίβρ, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.  
Η προβλεπόμενη απουσία μουσικών ετεροδημοτών ψηφοφόρων καθιστά αδύνατη την επαρκή προετοιμασία για μία συναυλία τόσο απαιτητικού ρεπερτορίου.  
Ελπίζουμε στην κατανόηση σας κι ανανεώνουμε το ραντεβού της Κ.Ο.Α. με το κοινό για τις 14 Ιουλίου, στο Ηρώδειο, με το αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη.

2. Το δρώμενο του Πρόδρομου Τσινικόρη «Στη μέση του δρόμου – Αθήνα» στην πλατεία Κλαυθμώνος θα ακυρωθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου και θα προστεθεί νέα ημέρα διεξαγωγής: την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

Διαδικασία Επιστροφής Εισιτηρίων:
·  Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων απο τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-17.00 και Σάββατο 9.00-15.00)  μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.
·  Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες:  η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.
 
Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης «Στη μέση του δρόμου – Αθήνα» μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους για επόμενες ημέρες παραστάσεων στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3272000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.