Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μουσικοί Αγώνες Σίγρι 2015

Μουσικοί Αγώνες Σίγρι 2015

Συμμετοχές μέχρι 17 Αυγούστου 2015
Παρουσίαση Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015
στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Stitched Panorama

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους διοργανώνει συνάντηση μουσικών δημιουργών – Μουσικούς Αγώνες Σίγρι 2015, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.
Κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετάσχει με ένα ή δύο τραγούδια. Οι δημιουργοί μπορούν να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής με όλα τα στοιχεία (συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής) και το DVD / CD με το/τα τραγούδι/α τους στα Γραφεία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στη Μυτιλήνη, 8ης Νοεμβρίου 17, Τ.Κ. 81100 είτε να τα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση lesvospf@otenet.gr.
Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποδοχή της συμμετοχής τους προκειμένου να παρουσιάσουν το τραγούδι τους στο κοινό.
Στην κριτική επιτροπή θα συμμετάσχουν μουσικοί δημιουργοί και προσωπικότητες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
Οι τελικές συμμετοχές στους Μουσικούς Αγώνες Σίγρι 2015 θα κυκλοφορήσουν σε CD.
Καλούνται οι δημιουργοί να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 17 Αυγούστου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση lesvospf@otenet.gr, όπου θα στείλουν το ηχογραφημένο αρχείο του τραγουδιού, με όλα τα στοιχεία (συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής) καθώς και σε αρχείο word τους στίχους του τραγουδιού. Η ποιότητα της ηχογράφησης δεν επηρεάζει την κρίση της επιτροπής. Μέχρι τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα τραγούδια που θα συμμετέχουν στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.
Οι Μουσικοί Αγώνες Σίγρι 2015 εντάσσονται στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Γιορτές της Γης» που οργανώνει κάθε χρόνο το Μουσείο στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι το διάστημα Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.