Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δεσμεύονται τα χρήματα που προορίζονταν για την πληρωμή Ελληνικών ξενοδοχείων από Αμερικανούς...

Δεσμεύονται τα χρήματα που προορίζονταν για την πληρωμή Ελληνικών ξενοδοχείων από Αμερικανούς tour operators

Ο κ. Γιάννης ΡέτσοςΟδηγούνται σε αδιέξοδο χιλιάδες επιχειρήσεις, τις πρώτες συνέπειες της μη πληρωμής της δόσης του ΔΝΤ υφίσταται η ελληνική οικονομία, με τον τουρισμό να δέχεται το μεγάλο πλήγμα.

Τα τουριστικά γραφεία στις ΗΠΑ ενημέρωσαν τους Έλληνες ξενοδόχους ότι οι πληρωμές που θα τους εμβάζουν για τη φιλοξενία τουριστών θα δεσμεύονται αυτόματα υπέρ του ΔΝΤ, και έναντι του χρέους της χώρας μας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γιάννης Ρέτσος, μιλώντας στον Σκάι.

Οι Ελληνες ξενοδόχοι βρίσκονται αυτή την στιγμή σε αδιέξοδο δεδομένου ότι δεν μπορούν να πληρωθούν από τις ΗΠΑ, και ακόμη και αν μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς, μπορεί να παραμείνουν δεσμευμένα επί μακρόν, καθώς κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.