Αρχική Αεροπορικά Νέα Singapore Airlines: Τρεις απευθείας πτήσεις από την Αθήνα για τη θερινή περίοδο

Singapore Airlines: Τρεις απευθείας πτήσεις από την Αθήνα για τη θερινή περίοδο

48 πτήσεις κοινού κωδικού εβδομαδιαίως από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς 90 προορισμούς της Ασίας και Αυστραλίας

SIA-Boeing-777-200-ER-Τρεις απευθείας πτήσεις από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς την καρδιά της Ασίας -τη Σιγκαπούρη- και από εκεί προς 90 προορισμούς της Ασίας και Ωκεανίας πραγματοποιεί τη φετινή θερινή περίοδο η Singapore Airlines, μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρίες 5 αστέρων καθώς και ο πρώτος πελάτης του Airbus A380, του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο.

Οι πτήσεις, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ενώ η τρίτη πτήση θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο για το διάστημα 20 Ιουνίου έως και 15 Αυγούστου 2015.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Singapore Airlines εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδας για πάνω από 40 χρόνια. Οι 3 απευθείας πτήσεις εβδομαδιαίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς την καρδιά της Ασίας έρχονται να προστεθούν στις 30 πτήσεις που ήδη πραγματοποιεί η εταιρία εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς και στις πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου. Επίσης, η εταιρία πραγματοποιεί 18 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος “TAG Athens Project” που διαμορφώθηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της Αθήνας  και την ανάπτυξη της κομβικής δυναμικής της, η Singapore Airlines και η Aegean Airlines ενισχύουν περαιτέρω τη συνεργασία τους με τη δημιουργία ενός ελκυστικού και τιμολογιακά ευέλικτου κοινού προϊόντος που περιλαμβάνει 7 πτήσεις από Βαλκάνια (Σόφια, Βουκουρέστι, Τίρανα, Βελιγράδι και Σκόπια), Κύπρο (Λάρνακα) και Ισραήλ (Τελ Αβίβ) προς την Αθήνα και στη συνέχεια προς τη Σιγκαπούρη.

«Η Singapore Airlines έχει ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική, Ανατολική και Νότια Ασία, αλλά και στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία» αναφέρει ο Τάκης Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Asian Aviation, του επίσημου Εκπροσώπου της  Singapore Airlines σε  Ελλάδα και Κύπρο. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς τη φετινή χρονιά ενισχύσαμε τη συνεργασία μας με την Aegean Airlines και το Ελευθέριος Βενιζέλος, εξυπηρετώντας ακόμα μεγαλύτερο κοινό από Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Βαλκάνια, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη διεθνή διασυνδεσιμότητα του Ελευθέριος Βενιζέλος Αθηνών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.