Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά One day latin cruise & Party, το Σάββατο 04/07/2015

One day latin cruise & Party, το Σάββατο 04/07/2015

Picture 30Η επόμενη αναχώρηση για one day latin cruise & Party ειναι το Σάββατο 04/07/2015
Με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες  MILER RODRIGUEZ & ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΝΔΡΑΚΗ
Η τιμή παραμένει η ίδια με αυτή της Ελληνικής αγοράς: 49€ με γεύμα μπουφέ στο πλοίο!

Το Signature Travel διοργανώνει όπως κάθε χρόνο οργανώνει Latin κρουαζιέρες στις οποίες το κέφι, η διασκέδαση, η μουσική και φυσικά ο χορός δεν θα λείψουν!!!

Το αναλυτικό πρόγραμμα της κάθε κρουαζιέρας:

Στις 08.00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Latin μαθήματα χορού και animation show! Η χορευτική ομάδα “FUERZA AZTECA” με επικεφαλής τον Miler Rodriguez απο το Μεξικό θα σας μυήσει στο κόσμο της salsa, merengue, bachata… Το κέφι αρχίζει!

Υδρα… Το αγαπημένο νησι της Σοφίας Λώρεν και όχι μόνο:
«Εκανα μια ταινία, “Το παιδί και το δελφίνι”, στην Υδρα, ένα από τα ωραιότερα μέρη στον κόσμο. Το θυμάμαι με πολύ μεγάλη χαρά γιατί για μένα ήταν η στιγμή που ξεκίνησα την καριέρα μου στο αμερικανικό σινεμά και παράλληλα, ξεκινούσε τότε η ερωτική μου σχέση με τον άντρα μου (τον Κάρλο Πόντι). Μου θυμίζει όλα όσα ανακάλυψα στον σύζυγό μου. Ηταν μία υπέροχη στιγμή στη ζωή μου, γεμάτη ευφορία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Υδρα», λέει η Σοφία Λόρεν, που τότε ήταν 22 ετών.
Η Υδρα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θεσεις των  προτιμήσεων του
διεθνούς jet set, με τη νησιώτικη πολιτεία και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική τους αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας.
Παραμονή εδω για περίπου 2 ώρες.

Γεύμα σε πλούσιο μπουφέ στο πλοίο.
Στο όμορφο σαλόνι της τραπεζαρίας μετά το γεύμα θα ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό latin show απο τους καλλιτέχνες μας ενώ η ορχήστρα του πλοίου θα
συνεχίσει με μουσικές του κόσμου.

Επόμενος σταθμός…
Πόρος, το μικρότερο νησί από τα τρία και, για πολλούς, το ομορφότερο. στον Η παραμονή μας εδω θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα.

Last but not least!
Αίγινα, το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά γνωστό για τις παραλίες του και τη νυχτερινή του ζωή. Προαιρετική εκδρομή στην όμορφη μονή του Αγ. Νεκταρίου. Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες.

Η επιστροφή στο Φάληρο συνοδεύεται από τους μελωδικούς ήχους της ορχήστρας μας και το κέφι κορυφώνεται..

Ακολουθεί ένα ακομη latin show, στο κατάστρωμα του πλοίου από την ομάδα του Miler και χορός για όλους!

Επιστροφή στο Φάληρο περίπου στις 19.30

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.