Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H έκτακτη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ κάλεσε όλες τις πλευρές να...

H έκτακτη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ κάλεσε όλες τις πλευρές να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πριν από το τέλος της Τρίτης, 30.06

Luxembourg's Prime Minister and Eurogroup Chairman Jean-Claude Juncker addresses a news conference at the end of a European Union finance ministers meeting at the European Union Council in Brussels November 28, 2010. European Union finance ministers agreed an 85-billion euro ($115 billion dollar) financial rescue for Ireland on Sunday, EU sources said.   REUTERS/Thierry Roge   (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS)Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συζήτησε τη Δευτέρα, 29.06 τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Η Διάσκεψη των Προέδρων συζήτησε την κατάσταση και στη συνέχεια ενέκρινε τη θέση της για το ποιά πρέπει να είναι τα αμέσως επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν.
 
Κάλεσε όλες τις πλευρές να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πριν από το τέλος της Τρίτης, 30.06 προκειμένου να συζητήσουν το πώς μπορούν να αποφευχθούν οι αρνητικές εξελίξεις για την Ελλάδα και τους πιθανούς τρόπους για παράταση του προγράμματος, ως προσωρινό μέτρο, για να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας του δημοψηφίσματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.