Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Blogtrotters 2015» με 45 travel bloggers στη Θεσσαλονίκη

«Blogtrotters 2015» με 45 travel bloggers στη Θεσσαλονίκη

globetrottersMια επιλεγμένη ομάδα 45 διεθνών travel, lifestyle και urban bloggers, θα βρίσκεται μέχρι τις 20 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και τον Ολυμπο, για να συμμετέχει στην ετήσια διοργάνωση «Blogtrotters 2015» (www.blogtrotters.gr) της Marketing Greece, η οποία εφέτος έχει ως κεντρικό μήνυμα το «Young at Heart».

Οι εμπειρίες οργανώθηκαν από κοινού με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά για το Blogtrotters 2015. Μέσω του δικτύου της Aegean, bloggers από 12 χώρες, όπως Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία και Πολωνία, θα γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη.

Η εναρκτήρια εκδήλωση είναι την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, ενώ θα ακολουθήσουν ξεναγήσεις στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της πόλης, γαστρονομικές περιηγήσεις και επισκέψεις σε επιλεγμένους δημιουργικούς χώρους. Οι bloggers θα μοιραστούν με εκατοντάδες χιλιάδες followers εικόνες που θα κορυφωθούν σε ένα beach party στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, στις 19 Ιουνίου.
Ενώ οι 40 bloggers θα ανακαλύπτουν τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, μία ομάδα πέντε bloggers θα βρίσκεται στον Ολυμπο και στην παραθαλάσσια περιοχή της Πιερίας, όπου μέσα από δραστηριότητες πεζοπορίας, κατάβασης φαραγγιών και κατάδυσης θα γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά της περιοχής.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.