Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα

Η Ryanair ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα

3,500 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΤΗΣΕΙΣ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ THΣ ΔΙΚΤΥΟ
 
RyanairΗ Ryanair, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, προσθέτοντας 3.500 επιπλέον πτήσεις προς το Ευρωπαϊκό της δίκτυο για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις σε ακόμα χαμηλότερους ναύλους και με 660,000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιηθούν από 18 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου, διαθέσιμες προς κράτηση στο Ryanair.com.

Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 190 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες χρεώσεις, νέα ιστοσελίδα, ολοκαίνουργια εφαρμογή με mobile κάρτες επιβίβασης καθώς και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, οι οποίες καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής για κάθε εποχή του χρόνου.

«Ο Robin Kiely, Επικεφαλής Επικοινωνίας (Head of Communications) της Ryanair με τις Michelle Reilly και Angela Garcia, μέλη του πληρώματος στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. H Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης πρόσθεσε πάνω από 3,500 πτήσεις για τα Χριστούγεννα προς το Ευρωπαϊκό της δίκτυο, με περισσότερες από 660,000 επιπλέον θέσεις, διαθέσιμες προς κράτηση στο Ryanair.com για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 18 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου.”

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:
“H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε επίσημα καθώς απομένουν λιγότεροι από 6 μήνες! Πέρσι τα Χριστούγεννα η Ryanair μετέφερε πάνω από 3.5 εκ πελάτες κατά την γιορτινή περίοδο και επιβεβαιώνουμε πως ακόμα περισσότεροι επιβάτες θα ταξιδέψουν σπίτι τους στους χαμηλότερους ναύλους αυτές τις γιορτές. Προσθέσαμε πάνω από 3,500 πτήσεις προς το Ευρωπαϊκό μας δίκτυο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, με 600,000 επιπλέον θέσεις διαθέσιμες προς πώληση στο Ryanair.com.
Οι Ευρωπαίοι πελάτες επιλέγουν ήδη την Ryanair για τους χαμηλούς μας ναύλους, για τις υπηρεσίες μας και το ευρύ δίκτυο δρομολογίων μας. Πλέον, μπορούνε να κάνουνε κράτηση για τις πτήσεις των Χριστουγέννων ακόμα νωρίτερα, μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής, να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους και να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις. Οι πελάτες μας μπορούνε παράλληλα να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus services καθώς και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους.”
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.