Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Qatar Airways ονομάστηκε “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς”, στα βραβεία Skytrax 2015

Η Qatar Airways ονομάστηκε “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς”, στα βραβεία Skytrax 2015

Qatar_SkytraxAwards2015_3.jpg Qatar_SkytraxAwards2015.jpgΗ Qatar Airways τιμήθηκε με τρείς από τις κορυφαίες διακρίσεις αεροπλοίας στα ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών Skytrax, κερδίζοντας τον τίτλο Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς για τρίτη φορά.

Τα τρία βραβεία συμπεριλάμβαναν τη διάκριση Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή, την οποία η Qatar Airways κερδίζει για όγδοη φορά, Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση Αεροπορικης Εταιρείας και Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, αυτού Εξοχότητα κ. Akbar Al Baker είπε: “Η Qatar Airways προσπαθεί να προσφέρει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία για τους επισκέπτες της σε ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυό μας, με τη δέσμευση να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε καθέναν από τους επιβάτες μας.

“Αυτές οι διακρίσεις αντικατοπτρίζουν την ικανοποίηση των επιβατών μας, οι οποίοι επιλέγουν να πετούν με μία αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων και σήμερα επέλεξαν την Qatar Airways ως την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου για τρίτη χρονιά. Οι επιβάτες μας είναι στην καρδιά όλων όσων κάνουμε στην Qatar Airways και είμαστε πολύ περήφανοι που μας αναγνώρισαν και λάβαμε αυτά τα τρία βραβεία Skytrax”

Τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών της Skytrax, που έλαβαν χώρα στο Μουσείο Αέρος και Διαστήματος, Αεροπορική έκθεση Παρισίου είναι ευρέως γνωστά ως τα Βραβεία Επιλογής των Επιβατών με εκατομμύρια ταξιδιώτες από 160 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι συμμετέχουν στις έρευνες ικανοποίησης επιβατών προκειμένου να αποφασίσουν για τους νικητές του 2015.

Ο μοντέρνος στόλος της Qatar Airways εκτίθεται στην Αεροπορική έκθεση Παρισίου 2015, όπου η αεροπορική εταιρεία επιδεικνύει τα καλύτερα από τα τελευταίας γενιάς αεροσκάφη της έχοντας πέντε στην έκθεση – το Airbus 380, A350 XWB, A320 και Α319 και ένα Boeing 787 Dreamliner.

H Qatar Airways είναι ένας Αερομεταφορέας με κατάταξη πέντε αστέρων, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Η Qatar Airways πετάει 160 αεροσκάφη σε 147  βασικούς προορισμούς αναψυχής και επιχειρηματικότητας σε έξι ηπείρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.