Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

5 & 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

Rea_5&_6_15Η Κλινική ΡΕΑ συνεχίζει να στηρίζει το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ-ΕΛΠΙΔΑΣ» και υποστηρίζει την εκδήλωση «Η Σημασία της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών», η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 5 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο Γυθείου (ώρα 19:30) και το Σάββατο, 6 Ιουνίου, στο  Κέντρο Υγείας της Αρεόπολης (ώρα  18:30). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να εγγραφούν στο Σύλλογο Όραμα Ελπίδας ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Ως αρωγός της προσπάθειας για την ανεύρεση ολοένα και περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, η Κλινική ΡΕΑ παροτρύνει τους κατοίκους του Γυθείου και της Αρεόπολης ηλικίας 18 – 45 ετών, να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ-ΕΛΠΙΔΑΣ». Η μεταμόσχευση μυελού των οστών αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για ζωή για ενήλικες και παιδιά που νοσούν από αιματολογικά, νεοπλασματικά και γενετικά νοσήματα, όπως λευχαιμία, συμπαγείς όγκοι, νευροβλαστώματα, μεσογειακή αναιμία, απλαστική αναιμία και άλλα.
Υπενθυμίζεται, σε όσους συμπολίτες μας, κατοίκους νοτίων προαστίων Αττικής επιθυμούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες, μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της ΡΕΑ, τηλ. Επικοινωνίας: 2109495071-2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.