Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η νέα web εταιρική εικόνα της Grecotel με την υπογραφή της Linakis...

Η νέα web εταιρική εικόνα της Grecotel με την υπογραφή της Linakis Digital

Σύγχρονο, λιτό δημιουργικό με λειτουργικότητα

Grecotel001Την πλήρη ανανέωση της ηλεκτρονικής – web εικόνας της Grecotel ολοκλήρωσε η Linakis Digital, αναλαμβάνοντας πλήρως το δημιουργικό, το front-end & html σχεδιασμό.

Grecotel002Το www.grecotel.com αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα, λιτά και λειτουργικά sites της τουριστικής αγοράς, επιτυγχάνοντας να προσελκύει τον επισκέπτη να βρει όποια πληροφορία θέλει και να πραγματοποιεί την κράτησή του, εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

Η δημιουργική ομάδα της Linakis Digital συνεργάστηκε στενά με το τμήμα marketing της Grecotel και το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας είναι ένας ιστότοπος, που απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, πελάτη των ξενοδοχείων της εταιρείας.
Grecotel003Όπως και τα ίδια τα ξενοδοχεία, το web site βασίστηκε στην ιδέα ενός lifestyle περιοδικού μετατρέποντας κάθε digital επίσκεψη, σε μία συλλογή από ξεχωριστές εμπειρίες της Grecotel. Η γνήσια πολυτέλεια, το λεπτό κλασικό στυλ και οι μοναδικές υπηρεσίες ελληνικής φιλοξενίας είναι οι αξίες που ζητήθηκε να αναδειχθούν στο web site.

Για την αποτύπωσή τους, σχεδιάστηκε ένα design βασισμένο στην ήσυχη διαχρονική φινέτσα και στη λεπτομέρεια των σημείων. Με έμπνευση τα κορυφαία περιοδικά lifestyle, σχεδιάστηκε ένας ελεύθερος, ευέλικτος καμβάς μεγάλων, κάπως άναρχων λευκών χώρων. Πάνω σε αυτόν, πλέουν φόρμες, εικόνες, τυπογραφία και λειτουργικά στοιχεία, με απλότητα και καθαρότητα.

Αυτό βοηθά να αναδειχθούν οι μικρές πινελιές animations και κίνησης, που καθοδηγούν τον χρήστη στην λειτουργική πληροφορία, αλλά και στην απόδοση μίας ήσυχης διαχρονικής φινέτσας. Οι στατικές εικόνες εναλλάσσονται ελεύθερα με τα εμπνευσμένα βίντεο της Grecotel, προκαλώντας μικρές εκπλήξεις, κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στο site.

Grecotel004Το www.grecotel.com αποτελεί τον ομιλικό ιστότοπο της εταιρείας, από όπου ο επισκέπτης μπορεί αφενός να κάνει απευθείας την κράτησή του, στο ξενοδοχείο της επιλογής του ή να δει ένα-ένα τα ξενοδοχεία ξεχωριστά. Στο website, θα προστεθεί σύντομα και το microsite του Grecotel Loyalty Club, όπου οι πελάτες του προγράμματος θα μπορούν να έχουν όλες τις πληροφορίες διαθέσιμες και την ενημέρωση, που χρειάζονται.

Η Linakis Digital πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων έργων για το internet, εστιάζοντας σε state-of-the-art online υπηρεσίες από το σχεδιασμό και το creative design μέχρι το development και το digital marketing. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία αποτελεί ταυτόχρονα εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της πλατφόρμας Sitecore CMS, που έχει εφαρμοστεί σε ορισμένα από τα πλέον προηγμένα ελληνικά websites.
Μέσα στο 2014-2015 η Linakis digital έχει αποσπάσει 12 κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές διακρίσεις στο design και το digital.

Grecotel005Για περισσότερα από 40 χρόνια ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel είναι ο ηγέτης του τουρισμού στην Ελλάδα, αποτελώντας την κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα της. Με κύρια πηγή έμπνευσης τις πανέμορφες τοποθεσίες τους, καθένα από τα 30 πολυτελή ξενοδοχεία Grecotel, αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία ζωής: εξαίρετη αρχιτεκτονική, ανέσεις υψηλών προδιαγραφών, εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας και προσοχή στη λεπτομέρεια, συνθέτουν την πεμπτουσία της ελληνικής φιλοξενίας, μετουσιώνοντάς την σε συναρπαστικές εμπειρίες διακοπών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.