Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Για 3η σεζόν το Basketball Camp από το The Westin Resort Costa...

Για 3η σεζόν το Basketball Camp από το The Westin Resort Costa Navarino

basketballΝαι, είναι γεγονός!  Το The Westin Resort Costa Navarino, με την πολύτιμη εμπειρία δύο εξαιρετικά επιτυχημένων διοργανώσεων, ετοιμάζεται για την 3η σεζόν του Basketball Camp με σκοπό να προσφέρει ξανά τον μοναδικό συνδυασμό διακοπών υψηλού επιπέδου και προπονητικού camp μπάσκετ με κορυφαίους σταρ του αθλήματος!

Το 3° Basketball Camp, το οποίο θα διεξαχθεί 27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2015, με την ονομασία  «Papaloukas & Friends», θα δώσει, για μια ακόμη φορά, την ευκαιρία σε ταλέντα του μπάσκετ και παιδιά που αγαπούν το άθλημα να προπονηθούν με τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους δασκάλους ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης και εξέλιξης, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ.

Στο σύγχρονο κλειστό, προδιαγραφών FIBA, γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes, ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θοδωρής Παπαλουκάς, για δεύτερη χρονιά, έχοντας μαζί του σπουδαίους Guest Stars, θα μυήσει στα «μυστικά» του αθλήματος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών.

Ταυτόχρονα, το Fantasy Camp, το αντίστοιχο πρόγραμμα ενηλίκων που θα πραγματοποιείται τις ίδιες ημέρες, προσκαλεί τους μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους του αθλήματος να προπονηθούν και να ζήσουν τη δική τους μοναδική μπασκετική εμπειρία, δίπλα στα διαχρονικά τους είδωλα.

Αστέρες που κατέκτησαν πρωταθλήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, παίκτες της Εθνικής ομάδας και προπονητές που βαδίζουν χρόνια στην κορυφογραμμή του αθλήματος, θα διδάξουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν μπάσκετ με όσους λάβουν μέρος στο «Papaloukas & Friends», προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε εκείνους που θα επιλέξουν την Costa Navarino για τις διακοπές τους.

Κατά τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις του Basketball Camp, έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στο πρόγραμμα μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως οι Δημήτρης Ιτούδης (προπονητής CSKA Moscow), Γιώργος Μπαρτζώκας (πρωταθλητής Ευρωλίγκας 2013 με τον Ολυμπιακό), Κώστας Τσαρτσαρής, Κώστας Καϊμακόγλου, Brent Petway, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Νίκος Αργυρόπουλος, Νίκος Παπανικολόπουλος και πολλοί άλλοι. Και βέβαια, και η φετινή 3η διοργάνωση Basketball Camp θα επιφυλάσσει ανάλογες εκπλήξεις στους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα του camp, μαζί με το Θοδωρή Παπαλουκά, έχουν σχεδιάσει και εφαρμόζουν σε τέσσερις σταθμούς προπόνησης, οι Θανάσης Γιαπλές (πρωταθλητής Κατάρ 2015 με την Αλ Ραγιάν), Σταύρος Μυκονιάτης (βοηθός προπονητής στο Ρέθυμνο Aegean) και Βασίλης Μητσόπουλος (γυμναστής στην Αλ Ραγιάν και παλαιότερα σε πολλές ομάδες της Α1).

Από τις 27 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό διακοπών και προπονητικού camp, με την καθοδήγηση των κορυφαίων του αθλήματος, σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον που συνδυάζει την πολυτέλεια με την απλότητα, και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με ένα καταπράσινο τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.