Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Autohellas ATEE: ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2014

Autohellas ATEE: ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2014

hertzΑνακοινώνεται από την Εταιρεία ότι σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, την 12η Μαϊου 2015, το μέρισμα της χρήσης 2014 καθορίστηκε σε € 0,80 ανά μετοχή. Στο διανεμόμενο μέρισμα θα γίνει παρακράτηση φόρου με συντελεστή 10% βάσει του ν.4172/2013, έτσι το καθαρό πληρωτέο μέρισμα θα ανέλθει σε € 0,72 ανά μετοχή.
Από τις 20 Μαϊου 2015 (ημερομηνία αποκοπής) οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων Τίτλων (Record Date), την Πέμπτη 21 Μαϊου 2015.
Ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος στους δικαιούχους, ορίσθηκε η 26η Μαϊου 2015.
Πληρώτρια Τράπεζα έχει ορισθεί η ALPHA BANK, η οποία θα καταβάλλει το μέρισμα με τους ακόλουθους τρόπους :
1. Στους χειριστές των δικαιούχων Μετόχων (Θεματοφύλακες – Χρηματιστηριακές Εταιρίες), εφ΄όσον έχουν δηλώσει στην ΕΛ.ΚΑ.Τ. ότι έχουν το δικαίωμα είσπραξης για λογαριασμό των πελατών τους.
2. Στους ίδιους τους μετόχους για το τμήμα του χαρτοφυλακίου τους που τηρείται υπό τον χειρισμό της ΕΛ.ΚΑ.Τ., ή όταν αυτοί δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση σε χειριστή για την είσπραξη του ποσού.
Η πληρωμή των Μετόχων θα πραγματοποιείται με την προσέλευσή τους στο Δίκτυο Καταστημάτων της Τραπέζης, με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και την προσκόμιση της εκτύπωσης των στοιχείων Σ.Α.Τ. ή σε νόμιμα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα με την προσκόμιση θεωρημένης, για το γνήσιο της υπογραφής του δικαιούχου Μετόχου, εξουσιοδοτήσεως.
Η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος μέσω του δικτύου της ALPHA BANK θα είναι σε ισχύ για πέντε (5) έτη από την ημερομηνία καταβολής (δηλαδή έως την 26η Μαϊου 2020).
Για κάθε πληροφορία οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της εταιρείας μας, τηλ. 210- 6264256.
Κηφισιά, 12 Μαϊου 2015
Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.