Αρχική Αθλητικά 4ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ένα «ποτάμι» από δρομείς ξεχύθηκε στο κέντρο της...

4ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ένα «ποτάμι» από δρομείς ξεχύθηκε στο κέντρο της πόλης

Athens_aegean_Half_MARATHON_2015_Ένα «ποτάμι» από δρομείς ξεχύθηκε στο κέντρο της πόλης, μετά από την εκκίνηση των 5 χλμ. Εθνική Τράπεζα, η τελευταία της διοργάνωσης, την οποία διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, την Περιφέρεια Αττικής και κύριους χορηγούς την ΒΜW και την Aegean.

Με περισσότερους  από 7.000 μετέχοντες- χαρακτηριστικό είναι πως την ώρα που συνεχίζονταν οι εκκινήσεις ανά γκρουπ στην οδό Φιλελλήνων, τερμάτιζαν οι πρώτοι στην επάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή. 

Νικητής του αγώνα ο Χρήστος Καλλίας, ο οποίος τερμάτισε σε 15.35. «Ήταν ένα προπονητικό τεστ για εμένα αυτός ο αγώνας, το οποίο πήγε καλά. Είμαι σε σωστό δρόμο στην προετοιμασία μου», είπε ο αθλητής που πλέον έχει στόχο τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων, που θα φιλοξενηθεί τον επόμενο μήνα στο Ηράκλειο. 

Δεύτερος πίσω του, ο Γιώργος Μίνο, τερματίζοντας σε 15.51, ο οποίος δύο ώρες μετά από τη νίκη του στα 3 χλμ. WIND, στάθηκε ξανά στην εκκίνηση για τα 5 χλμ. Εθνική Τράπεζα. «Δεν ήταν τίποτα, πρόλαβα να ξεκουραστώ. Απλά είχα αυτή την προπόνηση σήμερα», είπε χαμογελώντας. Την τρίτη θέση στα 5 χλμ. πήρε ο Ευάγγελος Μαλιόγλου (17.01).

Στις γυναίκες, ταχύτερη όλων η Ελένη Θεοδωρακοπούλου, η οποία κάλυψε την απόσταση σε 18.43. «Ηταν ένας αγώνας στο πλαίσιο της προπόνησης», είπε η δρομέας που ειδικεύεται σε μικρότερες αποστάσεις, τις μεσαίες. «Η διαδρομή ήταν πολύ καλή, ωστόσο με ενόχλησε λίγο η ζέστη. Έρχομαι από σκληρή προετοιμασία στο Μαρόκο και είμαι ακόμη αρκετά κουρασμένη. Στόχος για τη θερινή σεζόν τα 1.500 μέτρα», πρόσθεσε η Θεοδωρακοπούλου. 

Δεύτερη στα 5 χλμ. τερμάτισε η Βασιλική Σπάθη με 20.17, ενώ τρίτη ήταν η Βασιλική Λαλλά (23.13). 

Η διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία δεδομένο του στην τέταρτη χρονιά της ζωής της κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 15.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις. Δρομείς όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων, που είχαν κοινό στόχο, να απολαύσουν τη συμμετοχή και να ζήσουν με την ψυχή τους τη διαδρομή στο κέντρο της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.