Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Grace Mykonos φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη

Το Grace Mykonos φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη

Το Grace Mykonos φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη

Τα έργα του γνωστού φωτογράφου θα εκτίθενται από τις 29 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου
σε συνεργασία με την Gallery Skoufa

Photography by Platonas Rivellis, courtesy of Skoufa Gallery_2Στο Grace Mykonos εγκαινιάζεται η πρώτη από τις δύο ατομικές εκθέσεις του διάσημου φωτογράφου, Πλάτωνα Ριβέλλη, που θα παρουσιαστούν στη Μύκονο και περιλαμβάνουν εικόνες και στιγμές των τελευταίων 25 χρόνων της πορείας του. Από τις 29 Μαΐου και μέχρι τις 30 Ιουνίου, οι επισκέπτες του νησιού και του Grace Mykonos θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να ταξιδέψουν μέσα από τις ασπρόμαυρες πανοραμικές φωτογραφίες της ενότητας «Μινιμαλισμός» (1999-2010) του γνωστού φωτογράφου.

Photography by Platonas Rivellis, courtesy of Skoufa Gallery_1Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της τέχνης στην καλλιέργεια της ελληνικής κουλτούρας και την προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού εντός και εκτός συνόρων, το Grace Mykonos, σε συνεργασία με την Gallery Skoufa έχουν δημιουργήσει μια μικρή αίθουσα τέχνης στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του boutique ξενοδοχείου. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Grace Mykonos, σε συνδυασμό με το σύγχρονο design και τα έργα τέχνης που εκτίθενται στην Gallery Skoufa, συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό για τους λάτρεις του μοντέρνου που όμως αναγνωρίζουν την καταλυτική συνεισφορά της ελληνικής παράδοσης στη σύγχρονη τέχνη.

Photography by Platonas Rivellis, courtesy of Skoufa Gallery_3Επιπλέον, από τις 30 Μαΐου και μέχρι τις 10 Ιουνίου, η Gallery Skoufa στην Μύκονο θα φιλοξενήσει φωτογραφίες από τρεις διαφορετικές ενότητες του έργου του φωτογράφου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τετράγωνες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ενότητα «Μνημειακά» (1995-2007), τετράγωνες έγχρωμες φωτογραφίες από την ενότητα «Χαρά της ζωής» (2012-2015) και ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες 35 χιλιοστών από την ενότητα «Συριανά ξωκλήσια» (2010-2013).

Σχετικά με τον Πλάτωνα Ριβέλλη:
O Πλάτωνας Ριβέλλης, γεννήθηκε το 1945 στην Αθήνα και από το 2000 ζει στη Σύρο. Είναι γνωστός φωτογράφος, δάσκαλος φωτογραφίας και συγγραφέας θεωρητικών βιβλίων για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο. Το 1988 ίδρυσε μαζί µε μαθητές του το σωματείο «Φωτογραφικός Κύκλος», του οποίου είναι πρόεδρος, ενώ έχει παραδώσει περισσότερα από 500 σεμινάρια και διαλέξεις ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Φωτογραφίες του έχουν παρουσιαστεί σε ατοµικές και οµαδικές εκθέσεις, ενώ έχει επιµεληθεί περισσότερες από 200 οµαδικές και ατοµικές εκθέσεις ελλήνων και ξένων φωτογράφων, µεταξύ των οποίων: Bruce Davidson, Henri Cartier-Bresson, Leon Levinstein, Lucien Aigner, Frank Horvat, Ferdinando Scianna, Gianpaolo Barbieri, Paolo Roversi, Sarah Moon, Francesca Woodman κ.ά.

Σχετικά με την Grace Hotels
Η Grace Hotels (www.gracehotels.com) αποτελεί βραβευμένη εταιρεία πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρει ποιοτική διαμονή, στα πιο δημοφιλή θέρετρα και πόλεις του κόσμου.
Από το 2007 που λειτούργησε το  πρώτο ξενοδοχείο της εταιρείας στην Ελλάδα, η Grace Hotels έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση. Κάθε ξενοδοχείο αποτελεί μία γνήσια έκφραση του τοπικού χαρακτήρα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν αυθεντικές εμπειρίες συνδυάζοντας την τοπική παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική.
Η γαστρονομία αποτελεί επίσης αναπόσπαστη εμπειρία του επισκέπτη σε όλα τα ξενοδοχεία, με τα μενού να ενσωματώνουν τα καλύτερα υλικά του κάθε τόπου, αναδεικνύοντάς τα με τον καλύτερο τρόπο. Αυτήν την περίοδο η εταιρία επεκτείνεται και σύντομα θα είναι παρούσα σε πέντε ηπείρους. Η Grace Hotels είναι μέλος του Libra Group, ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου που ανήκει στην οικογένεια Λογοθέτη.

Grace Mykonos, Grace Santorini (Ελλάδα)
The Vanderbilt Grace, The Mayflower Grace (ΗΠΑ)
Grace Cafayate (Αργεντινή)
Grace Panama (Παναμάς)
***
Ανοίγουν Σύντομα
Grace Marrakech (Μαρόκο)
The White Barn Grace (ΗΠΑ)
Grace St. Moritz (Ελβετία)
La Dolfina Grace (Αργεντινή)
Grace Kalamata, Grace Kea (Ελλάδα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.