Αρχική Αθλητικά Τη Κυριακή ο 4ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Τη Κυριακή ο 4ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Athens_Half_MarathonΑντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή, του 4ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που διεξάγεται στις  3 Μαΐου 2015, από τον δήμο Αθηναίων και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), στην πρωτεύουσα.

Η εκκίνηση του 4ου Ημιμαραθωνίου δίνεται στις 08.00 μπροστά στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, επί της Λεωφόρου Αμαλίας με κατεύθυνση την οδό Πανεπιστημίου.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 3χλμ δίνεται στις 08.20 μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, επί της Λεωφ. Αμαλίας.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5χλμ δίνεται στις 10.45 στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Οδού Ερμού, με κατεύθυνση προς την Οδό Φιλελλήνων.

Στις 08.50 δίδεται η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 1000μ ΑΜΕΑ & Special Olympics στη διασταύρωση της οδού Ριζάρη με τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφ. Αμαλίας.

Όλοι οι αθλητές τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας, μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.

«Ο Ημιμαραθώνιος της 3ης Μαΐου είναι μία γιορτή αλληλεγγύης, άμιλλας και εξωστρέφειας για την πόλη, μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, που γίνεται εφικτή και πραγματοποιήσιμη χάρη στη συλλογικότητα και τις κοινές προσπάθειες», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για την ανακοίνωση της διοργάνωσης.  

Ως έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς μαζικής και λαϊκής συμμετοχής στη χώρα μας, χαρακτήρισε τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ο  πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ  Κώστας Παναγόπουλος.

Ο ΟΠΑΝΔΑ μένει πιστός στην δέσμευσή του για προσφορά μέσα από μια σειρά υπηρεσιών και έμπρακτη στήριξη του Ημιμαραθωνίου με τις δομές του δήμου Αθηναίων, τόνισε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστος Τεντόμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.