Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σημαντική πρωτοβουλία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας –Σερβίας για την ενίσχυση του ελληνοσερβικου...

Σημαντική πρωτοβουλία του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας –Σερβίας για την ενίσχυση του ελληνοσερβικου τουρισμού

B_C_Gr-SErbΤο Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας Σερβίας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την οργάνωση επιχειρηματικής επίσκεψης στη Δημοκρατία της Σερβίας που θα πραγματοποιηθεί στις 21-24 Μαϊου, 2015.Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενίσχυση των τουριστικών σχέσεων και της συνεργασίας  που έχει αναπτύξει η Ελλάδα και η Σερβία στον τομέα του Τουρισμού.

Η επίσκεψη οργανώνεται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Τουρισμού της Σερβίας και τον Σερβικό Οργανισμό Τουρισμού με τη στήριξη της Air Serbia. Συμμετέχοντες είναι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτορείων της Ελλάδας, όπως Ginis Travel, Signature Travel, Grefis Travel, Theotokis Travel, Xilouris Travel και Herodotus από τη Θεσσαλονίκη ενώ στην αποστολή θα συμμετέχουν και δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της εφημερίδας Καθημερινή, Mega Channel, Αθηνόραμα και Αγγελιοφόρος της Θεσσαλονίκης .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη της αποστολής θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και εκτός από το Βελιγράδι να δουν και την ομορφιά της πόλης του Novi Sad.  Επιπλέον, θα πραγματοποιήσουν workshop με εκπροσώπους του Σέρβικου Οργανισμού Τουρισμού και στελεχών Σέρβικων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.